PĂRINȚII și COPIII după un divorț

Publicat

Salut! Sunt Ana Bâtcă, cofondator Centrul de Parenting.

Sunt momente în viața noastră, ca și în cazul unui divort, când lucrurile nu merg așa cum ne-am dori sau cum ne-am imaginat acum ceva timp. Însă, în orice situație, oricât de sumbră și dureroasă ar fi, cred că ai tot ceea ce ai nevoie să reușești să o depășești pentru a te bucura din nou de viață.

Dacă te simți în blocaj, dacă nu vezi calea pe care să mergi, ședințele de coaching te pot ajuta să găsești cele mai potrivite soluții pentru tine și pentru copilul tău/copiii tăi.

Sunt coach și am fondat, împreună cu Ana Zidărescu, Centrul de Parenting, o comunitate de părinți dornici să-și crească frumos copiii, ce a crescut în jurul site-ului centruldeparenting.ro.

Cu experiență în presa centrală de peste 10 ani, îi ajutăm pe părinți prin articolele pe care le scriem, dar și prin cursurile pe care le organizăm online și față în față pe teme de: parenting, time management pentru mămici, educație financiară pentru părinți și copii, educație fără țipete etc.

Sunt coach, formator autorizat de Ministerul Muncii și NLP Practitioner. Am lucrat în ședințe de coaching individuale și de grup cu zeci de părinți și în cursuri cu peste 100 de părinți care și-au găsit soluțiile potrivite pentru a-și construi relații mai frumoase cu copiii lor.

Dacă simți că te pot ajuta și pe tine intră pe site-ul meu http://centruldeparenting.ro/

Cu drag,

Ana Bâtcă