De la divorț la interviuri motivaționale

Publicat
divorț

Săptămâna aceasta am avut două interviuri, unul la Antena 1, despre cum să faci o căsătorie să dureze și altul la Metropola TV, despre cele 5 răni emoționale care nu ne lasă să fim noi înșine, după cartea lui Lise Bourbeau.

Însă materialul de astăzi nu este despre interviurile mele, ci despre transformarea după divorț.

Poate că acum te confrunți cu furie, confuzie, depresie sau diverse frici date de divorțul tău și crezi că lucrurile vor rămâne așa pentru totdeauna.

Eu sunt aici azi să te asigur că nu trebuie sa fie așa! Și folosesc exemplul meu, pentru că-l știu cel mai bine.

Când am ieșit din divorț eram și eu cu totul altă persoană decât cea de astăzi, speriată, confuză și fără direcție.

Lucram la vremea respectivă într-o mare companie farmaceutică, ajunsesem într-o poziție profesională foarte bună și înainte de divorț consideram despre mine că pot să fac orice. Inclusiv să depășesc de una singură orice criză ar fi apărut în viața mea.

Poate de aceea divorțul m-a dărâmat atât de tare, pentru că abia atunci am realizat că imaginea pe care o aveam în mintea mea despre mine era atât de falsă!!

Altfel cum ar fi fost posibil ca odată cu încheierea unei relații, să ajung să-mi pierd complet direcția, să nu mai am pic de încredere în mine și să ajung până la depresie severă?

Eu, cea care spuneam despre mine că sunt o femeie de fier, capabilă să conduc echipe de oameni și să generez business de milioane de euro pentru compania mea, să cad atât de jos?

De la momentul acela până la cel de săptămâna aceasta au trecut câțiva ani și odată cu ei am trecut și eu prin mai multe procese de transformare. Unele dureroase, altele în care am simțit speranța și apoi bucurie și fericire. Astfel încât acum predau cursuri de fericire, feminitate și relații.

Ce s-a schimbat? EU!

Iar procesul care m-a ajutat cel mai mult să fac trecerea de la versiunea mea de atunci la cea de azi a fost un program de tipul Grupului de Suport după Divorț pe care l-am parcurs la vremea aceea în Statele Unite.

Am învățat în acele 3 luni mai multe lucruri decât în cei 42 de ani trăiți până atunci.

Am aflat că dacă ai încredere în performanțele tale profesionale, asta nu se transferă automat și în viața personală.

Am aflat că cei care au o viață frumoasă, iubitoare și liniștită în familie, investesc în relație, partener, cămin la fel de mult sau chiar mai mult decât în viața profesională.

Atunci am realizat că eu îmi canalizam toată energia pe performanța la serviciu, motivând că fac asta ca să aduc bani în casă (deci pentru familie) și să asigur un viitor strălucit copilului. Nu e de mirare că eram atât de deconectată de la familia mea și mă simțeam atât de singură și neînțeleasă.

Am mai învățat că atunci când mereu îți lași nevoile nespuse sau neîmplinite, când faci compromis peste compromis și nu simți că primești ceva înapoi, soluția nu este să speri, ci să schimbi.

Și cel mai important, am învățat că în viața mea există o mare prioritate, și aceea sunt eu. Iar dacă eu nu reușesc să mă simt, să gândesc sau să mă comport ca Regina vieții mele, atunci nici cei din jur nu-mi vor putea onora poziția.

Am învățat multe, dar mai ales am aplicat toate învățăturile primite și zi după zi, an după an, viața mea s-a transformat odată cu mine.

Azi recunosc că nu sunt o femeie de fier care mută munții, însă sunt o femeie fericită care-i inspiră pe alții.

Mi-am descoperit puterea interioară și nu mai simt nevoia să o dovedesc prin poziție, efort peste măsură și încercarea de a controla pe toată lumea și toate situațiile din jurul meu.

Viață e mult mai ușoară și mai fericită pentru această nouă versiune a mea și sunt recunoscătoare momentului în care am decis să las autosuficiența deoparte și să încep să investesc timp, bani și energie în transformarea mea.

Abia de atunci am început să-mi onorez ființa mea. Iar lumea imediat a început să-mi răspundă diferit, cu respect și admirație autentică.
Așa au apărut și colaborările cu aceste două televiziuni, pentru care sunt profund recunoscătoare.

De aceea te invit și pe tine să începi călătoria de transformare a vieții tale.

Crede-mă, merită fiecare efort și fiecare leu investit.

De unde să începi? Foarte simplu! Ai de făcut un singur pasiar mai departe mă ocup eu și echipa mea de tine.

Înscrie-te acum la Grupul de Suport după Divorț care începe luna aceasta, iar eu te voi conduce timp de 12 săptămâni prin procesul pe care l-am parcurs și eu ca să ajung aici.

Te aștept cu drag,
Gabriela

Vrei să afli mai multe despre cum te putem susține la divorț?