VIAȚA SOCIALĂ după divorț

Publicat

Viața socială după divorț și unde poți să ieși.

Este momentul să începi să ieși, să te recreezi, să te deconectezi de la toate gândurile care te țin captiv în ceva ce nu te lasă să te redescoperi, să îți activezi viața socială.

Dacă ești din București sau planuiești cateva zile în Capitală, am făcut pentru tine o listă de variante la îndemână, din care poti alege cele mai potrivite locuri în care să începi să ieși, să te destinzi, fară să fie nevoie să fii însoțită sau să mergi cu un grup de prieteni.

  1. Muzeul Satului

Un loc renumit și aparte, o oază de verdeață în mijlocul tradițiilor, un loc ideal care te ajută să te destinzi.

  1. Grădina Cișmigiu

Încă păstrează aerul regal de altă dată, iar o plimbare aici te transpune într-o lume nouă.

  1. Opera Națională București

Care are un interior cu o arhitectură care te va impresiona și inspira. Sau poți doar să te relaxezi în parcul de lângă Operă.

  1. Ateneul Român

Dacă nu ai timp să mergi la un concert, o scurtă plimbare în ”grădina” o să te relaxeze, iar de lângă Ateneu poți cumpăra cele mai bune eclere: French Revolution.

  1. Parcul Herăstrău

O plimbare prin parc, cu barca sau relaxarea la una dintre terasele renumite din zonă te va ajuta să te deconectezi de la grijile pe care le ai.

  1. Cărturești Carusel

Chiar dacă nu eşti un împătimit al lecturii, Cărtureşti Carusel, din Centrul Vechi trebuie vizitat! Poţi savura o cafea bună la etaj şi în afară de cărţi găseşti cadouri, muzică, ceaiuri, filme şi vinuri.

  1. Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este o reşedinţă privată, dar poate fi vizitată la cerere şi de către oamenii obişnuiţi. Aici puteţi vedea lucrări de Henri Matisse, care nu se mai găsesc în nicio altă parte din România.

  1. Casa Melik sau Muzeul Theodor Pallady

Se află pe Strada Spătarului, nr. 22 și este cea mai veche locuință din capitală. A fost construită în 1750 de armeanul Hagi Kevork Nazaretoglu și în prezent găzduiește tablouri pictate de Theodor Pallady, peste 800 de desene datând din perioada în care pictorul român și-a facut ucenicia la Paris.

  1. Schitul Darvari

Lăcas de cult construit în 1834. De ce să vizitați schitul Darvari? Din mai multe motive: pentru a admira arhitectura bisericească, picturile murale, pentru că aveți nevoie de liniște și pentru că nu vă lipsește curiozitatea istorică.

  1. Aici găsești o listă cu recomandări în materie de ceainării, cafenele și restaurante din București: http://zambetsisanatate.ro/2013/10/25/recomandari-ceainarii-cafenele-si-restaurante-in-bucuresti/

Pentru a fi la curent cu tot ce urmeaza sa postam, urmareste-ne pe Facebook.