Tu cunoști magia puterii feminine?

Publicat

Am fost învățați că „munca este brățară de aur”. Că doar cu „sânge, sudoare și lacrimi” putem să ajungem acolo unde ne dorim. Că ori ești învingător, ori ești un eșec.

Ca antreprenoare, sunt de acord că nimic nu se compară cu disciplină, constanță și muncă valoroasă. Însă, experiența mea de soție, mamă și angajată mi-a arătat că de multe ori ne ghidăm după niște principii mult prea generale.

Am învățat că dacă vrem să fim relevante într-o lume a bărbaților, trebuie să devenim bărbați.

Problema nu este că femeile nu sunt egale cu bărbații – problema, de fapt, este că nu am înțeles că fiecare sex are proprii lui „ași din mânecă”. Este o poză foarte simpatică pe care vreau să o împărtășesc cu tine:

Pare destul de evident că testul este incorect pentru majoritatea animalelor din poză, însă exact asta facem, la momentul actual, cu femeile!

Spunem că bărbații și femeile au drepturi egale, în condițiile în care femeile trebuie să dea același randament când:
– sunt la menstruație și trec prin dureri incredibile;
– sunt însărcinate sau imediat după sarcină;
– trec prin schimbări hormonale majore datorită unor probleme specifice (de exemplu: ovare polichistice).

Și sunt sigură că te poți gândi și tu la niște exemple, poate chiar din viața ta personală. Înseamnă acum că trebuie să ne mulțumim cu rolul de casnică și îngrijitoare de copii? Nici vorbă!

Însă e timpul ca noi, femeile, să înțelegem că setul nostru de „ași din mânecă” este diferit față de cel al bărbaților.

Da, bărbații sunt mai puternici fizic, însă noi avem un instinct puternic.
Da, bărbații nu au nevoie de pauză lună de lună la menstruație, însă noi avem o empatie nativă.
Da, bărbații au o minte orientată către soluții, însă noi știm să privim problema din mai multe perspective.

Asta nu înseamnă că femeile sunt mai bune decât bărbații sau invers! Înseamnă doar că, asemenea pozei de mai sus, am fost învățați să dăm aceleași examene, deși avem calități native diferite.

Atunci când accesezi magia puterii feminine, nu renunți la nimic:
– nici la job
– nici la independență
– nici la ambiții personale și profesionale.

Dar înveți să atingi aceleași obiective, cu propriile tale puteri native. Nu mai ești în competiție cu partea masculină, ci înveți să te folosești de cine ești tu în mod natural, așa fragilă, empatică și specială, pentru a-ți clădi un viitor de care să fii mândră.

În programul FEMINA discutăm exact despre asta: despre cum magia puterii feminine este deja în noi, și despre cum putem să o accesăm pentru a trece prin viață cu mai mult calm, mai multă relaxare și mai multă plăcere.

Programul FEMINA este momentan la preț SPECIAL DE EARLY BIRD, așa că intră acum pe site pentru a profita de reducerea de 20%!

https://divorcejourney.ro/femina/

Te aștept cu drag!
Gabi
Coach Divorce Journey