Grupul de Sprijin după Divorț

Publicat

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Divorțul te poate face să te simți ca și cum ai călători pe un drum necunoscut și anevoios.

Schimbările create de un divorț, fie că este dorit, fie că nu, sunt multiple si dificile:

 • Relația cu fostul partener pare imposibilă, iar interacțiunile cu acesta sunt un motiv în plus de durere sau frustrare.
 • Copiii au nevoie de sprijin emoțional și vor să înteleagă ce se întâmplă.
 • Unii prieteni se împart in tabere, alții se retrag complet din peisaj.
 • Familia extinsă se desparte, iar rudele tale apropiate nu mai știu cum să reacționeze,
 • Stigmatul social te face să ascunzi realitatea față de colegii de la serviciu
 • Te simți coplesit/ă de emoții și ai un sentiment puternic de nedreptate
 • Singurătatea și izolarea fac ca procesul de revenire după divorț să devină și mai dificil.

Indiferent unde te afli în procesul divorțului, nu-ți mai dorești să fii singur. Vrei să ai lângă tine oameni care înțeleg prin ce treci și specialiști care să îți arate drumul către revenire.  Vrei să te conectezi la persoane care trăiesc aceeași experiență a divorțului și să fii ghidat în călătoria în care ai pornit.

Participând la Grupurile de Sprijin după Divorț te vei simți susținut atît prin împărtășirea experienței cu ceilalți membri, cât și prin suportul oferit de specialiști (coach, psiholog, avocat, etc).

Doar observând, discutând și schimbând perspectiva și comportamentele care nu te mai ajută astăzi, vei face pași rapizi către vindecarea durerii și preluarea controlului vieții tale.

Dacă ești părinte, experiența discutată cu ceilalți membri și informațiile din Ghidul de Parenting după Divorț, vor asigura o relaționare mai bună cu fostul partener, pentru binele copiilor tăi.

O atenție specială va fi acordată aspectelor de sănătate, care-ți pot afecta viața în această perioadă turbulentă, și a metodelor de prevenire sau depășire a depresiei post-divorț.

Gabriela Saulea, fondatoarea Divorce Journey, este medic și coach, iar prin experiența personală a unui divorț, precum și prin experiența profesională acumulată cu sute de cazuri de divorțuri în ultimii ani, te va sprijini si pe tine în acest proces.

Pentru cine este Grupul de Sprijin după Divorț?
 • pentru orice persoană care se confruntă cu schimbările perioadei de după divorț
 • pentru orice persoană care traversează acum un divorț și caută suport emoțional
 • pentru orice persoană care se confruntă cu amenințarea unui divorț și caută răspunsuri
 • pentru orice persoană care dorește să-și împărtășească emoțiile și provocările într-un mediu sigur, prietenos, înconjurat de persoane aflate în aceeași situație
 • pentru orice persoană care își dorește o viață nouă dupa divorț
Înscrie-te aici și vei fi contactat pentru o sesiune inițială gratuită, în care vei primi ți detalii despre program, pentru a descoperi dacă este potrivit pentru tine.

Ce presupune participarea?

1. Vei participa la întâlniri săptămânale de grup pe o perioadă de 3 luni, în care vom avea grijă de nevoile tale de revenire și socializare.

2. Lunar vei participa la câte o sedință individuala de divoce coaching, în care vom analiza împreună evoluția ta și nevoile tale specifice.

3. Vei face parte dintr-un grup de whatsup în care toate problemele grupului se vor discuta deschis, iar situațiile  tale speciale vor primi răspuns în maxim 24 de ore de la oricare dintre specialiștii Divorce Journey (coach, terapeut, psiholog copii, avocat, specialist parenting)

4. Vei trece prin cei 12 pași ai revenirii după divorț si vei primi teme si feedback de la o săptămana la alta, astfel încât să rămâi permanent conectat și susținut de grupul tău.

Temele urmează o secvență specifică, în 12 pași special studiați și testați, pentru susținerea în perioada unei schimbări majore, cum este divorțul.

Scopul acestor teme este conștientizarea, înțelegerea, acceptarea și acțiunea care urmează schimbării.

În plus, vei face parte dintr-o comunitate care trăiește aceeași experiență cu a ta, și de aceea te ințelege fără să te judece. La final vei avea și un grup nou de prieteni.

Astfel, în cel mai scurt timp posibil, vei fi perfect capabil/ă să-ți reiei controlul asupra noii tale situații, să te bucuri de liniște sufletească și de o nouă viață mai fericită și mai împlinită!

Înscrie-te acum!

Iată ce spune intr-un articol de pe blogul Pisica pe Sarma, autoarea acestui blog, una dintre participantele la grupurile anterioare

„Cel mai mare beneficiu de la grupul de suport după divorț a fost împărtășirea, așa zisa ventilare

Componența grupurilor e diversă, predominant feminină, că de, femeile sunt mai deschise la astfel de lucruri, dar am fost surprinsă să văd că și bărbații recunosc atunci când au nevoie de ajutor. În grupa noastră am fost 7 fete și 2 băieți. Cred cu tărie că fiecare grup nu se formează întâmplător și oamenii care ajung acolo în același timp au de învățat unii de la alții, de văzut oglinzi unii în alții, de reflectat prin prisma poveștilor celorlalți. 

Un al doilea mare beneficiu este că descoperi că nu ești singur, ciudat sau bolnav

Primul lucru care mi-a plăcut a fost atmosfera pozitivă de la grup, susținută în primul rând de Gabriela, care este un zâmbet și o bucurie. 

Ce mi-a plăcut cel mai mult la grupul de suport după divorț a fost libertatea

Sigur că există o structură, un fir roșu de urmărit, dar, dincolo de el, există libertatea de exprimare a emoțiilor, a durerilor, a furiilor și frustrărilor. Întâlnirile săptămânale de la grupul de suport au fost timp de trei luni de zile, o gură de oxigen, un punct la care știam că mă întorc, un loc de unde știam că îmi iau energia, ca să mai pot puțin când simțeam că resursele mele sunt pe terminate.”

Ioana Marinescu, Pisica pe Sarma

Intalnirile de grup au loc săptămânal și tot programul dureaza in total 3 luni de zile.

Întâlnirile au loc online, intr-un grup inchis, seara de la ora 7 PM la 9 PM.

Taxă de participare:  1000 lei/lună (la începutul fiecărui modul lunar)

Înscrie-te aici sau contactează-ne la telefon 0721 248 435 pentru detalii suplimentare.

Te asteptăm cu drag,

Echipa Divorce Journey

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Dacă te confrunți cu un divorț/despărțire, acest program este pentru tine!