Cum sa explicam suferinta provocata de divort fara sa intelegem ce impact are un divort?

  • Divortul este o cauza majora de stres si suferinta, aducand schimbari radicale in toate domeniile vietii – emotional, parenting, social, financiar – comparabil cu pierderea prin deces a unei persoane dragi.
  • Divortul este o situatie de criza majora in viata unui cuplu care afecteaza atat pe cei doi, pe copiii acestora, familia extinsa, prietenii si anturajul, cat si locurile lor de munca si performanta in alte arii ale vietii. In aceasta perioada mintea noastra este concentrata pe rezolvarea crizei, iar atentia, concentrarea si luarea deciziilor obisnuite sunt mult ingreunate.
  • Divortul este o trauma psihologica severa, o fractura a unei legaturi energetice puternice formate intre cei doi soti de-a lungul anilor. De aceea in perioada imediata divortului 85% din resursele noastre sunt ocupate de emotii precum anxietatea, furia, gelozia, frustrarea, invinovatirea, depresia si multe altele.ocupa, impiedicandu-ne de la o functionare normala.

Procesul de revenire dupa divort poate fi foarte dificil.

Sunt momente in care simti ca totul in jur se prabuseste, toate lucrurile pe care le-ai construit, amintirile si promisiunile frumoase, visele pentru un viitor impreuna pana la adanci batraneti se pierd pentru totdeauna si trebuie sa incepi totul de la capat.

Cand te uiti in jur dupa ajutor vezi disperarea din ochii copiilor tai speriati, parintii tai necajiti pe care n-ai fi vrut sa-i faci sa sufere, prietenii comuni care incearca confuzi sa decida de partea cui sa fie si colegii de la serviciu carora nici nu stii daca se le spui adevarul.

In plus, unii “incearca” sa te imbarbateze cu incurajari de tipul: “Lasa ca treci tu si peste asta, doar esti puternic”, “Nu trebuie sa te lasi de dragul copiilor” sau “Nu trebuie sa fii suparat oentru ca oricum nu te-a meritat niciodata”

Asa e ca asta nu ajuta?

Si totusi este o perioada in care ai cel mai tare nevoie de ajutor!

Daca ai afla ca exista servicii specializate, in care specialistii s-au reunit pentru a-ti da raspunsuri si ghidare pentru perioada prin care treci?

Daca ai sti ca exista un program special conceput pentru cea mai grea perioada de dupa divort, primele 3 luni, un program in 12 pasi pe care daca-l urmezi saptamana de saptamana vei traversa in siguranta o perioada extrem de provocatoare din viata ta?

Daca in Romania rata divortului a ajuns la 25-30% in ultimii ani, in alte tari aceasta rata era deja de 50% (in State) sau peste 60% in Belgia sau Spania. De aceea astfel de program a fost deja implementat in multe tari si si-a dovedit eficienta, ajutand persoanele divortate sa depaseasca mai usor perioada divortului si sa-si reconstruiasca cat mai rapid o noua viata fericita si echilibrata.

Vino joi, 24 august la workshop-ul “Regaseste-te in 12 pasi dupa divort” si afla despre unicul program care va fi lansat in Romania in luna septembrie si care a ajutat sute de mii de oameni in cea mai grea perioada a divortului lor.

Vino sa ne cunoastem si sa afli cum Programul “Regăsește-te in 12 pași dupa divort” te ajuta sa restabilești echilibrul in viata ta atunci cand treci printr-un divort, utilizand ca unealta principala procesul de coaching. Prin acest program obţii puterea de a privi procesul de divorţ cu mintea limpede, focalizată pe rezolvarea problemelor, fara amplificarea emoţiilor negative, astfel încât să poţi lua decizii raţionale pentru tine şi viitorul tău.

Prin “Programul regăsește-te in 12 pași dupa divort”

* Treci mai ușor prin durerea pricinuită de divort

* Îți crești încrederea în tine

* Iti reiei puterea si viata in mainile tale

* Separi emoțiile de aspectele administrative și legale

* Reușești să comunici mai eficient cu fostul partener

* Devii mai clar cand trebuie să stabiliți regulile de parenting

* Traversezi cu mai multa ușurință perioada de tranziție de la cuplu la single

* Te regasești intreg si complet la finalul procesului

Programul reuneste experienta personala a unor profesionisti care au trecut prin experienta unui divort, imbogatit cu informatii psihologice si de NLP,  validat de succesul obtinut in toata lumea si cu puterea unei comunitati locale de persoane aflate in aceeasi situatie – Comunitatea Divorce Journey.

Programul Regaseste-te in 12 pasi dupa divort va fi lansat de Divorce Journey in Romania, incepand cu luna Septembrie iat tu vei fi printre primii care afla de acest program participand la workshop.

Inscrie-te acum la Workshop, participarea este gratuita, dar numarul de locuri este limitat! Vei primi un mail cu confirmarea inscrierii in limita numarului de locuri disponibile.

Drumul tau spre echilibru si fericire poate fi sustinut acum de catre specialisti, iar recuperarea ta cat mai rapida va fi atat in beneficiul tau cat si al copiilor tai, a familiei tale, dar si a carierii si finantelor, a sanatatii, a starii tale de bine si a fericirii tale!

Joi, 24 august, incepand cu ora 19:00 te asteptam la Cherie Hotel & Boutique Restaurant (Str. Cornelia, nr. 26), sa ne cunoastem, sa petrecem o seara relaxanta, deschisa si plina de constientizari.

Contact: 0770.403.924 / guide@divorcejourney.ro

Pentru a fi la curent cu toate workshopurile noastre, te asteptam pe pagina de Facebook.

Nume:

Adresa de email:

Numărul tău de telefon: