Regaseste fericirea – o modalitate de a-ti imbunatati viata radical!

Cu mare drag te invităm să participi la al doilea Workshop GRATUIT cu tema “REGĂSEȘTE FERICIREA”, din cadrul sesiunii de workshop-uri ale comunității Divorce Journey, susținut de Dr. Gabriela Saulea.
Când și unde: Joi, 22 septembrie; 19:00 – 21:00, ceainăria Bernschutz&CO (Str. Gen. Eremia Grigorescu, nr.5, zona Parcul Icoanei)

De ce să participi?: Ceea ce obținem în viață depinde în mare măsură de propria noastra ATITUDINE. Ce înseamnă FERICIREA, ce trebuie să schimbi pentru a o regăsi și ce trebuie să faci pentru a reuși să o menții? Răspunsuri pe care le vei descoperi în tine, în cadrul workshop-ului. Vei descoperi cum poți da drumul blocajelor care nu te lasă să experimentezi bucuria.

De ce să nu participi?: Pentru că totul în viața ta este perfect, ești împlinit/ă pe toate planurile și nu ai nevoie să găsești răspunsuri, să socializezi sau să te deconectezi pentru două ore de la toate celelalte gânduri și griji. Pentru că nu vrei să pleci acasă cu o nouă stare de spirit, care să te ajute pe toate planurile vieții tale.

Workshop-ul este despre TINE!

IMG_6638

Despre Dr. Gabriela Saulea: http://divorcejourney.ro/despre/

Te asteptam si pe Facebook.