Workshop „Dă valoare feminității tale”

Publicat

Am uitat să fim femei, ne suprimăm trăirile și sentimentele, emanăm forță și îndârjire. Ne bazăm din ce în ce mai puțin pe simțire si intuiție. Încercăm să ne ascundem feminitatea și vulnerabilitatea, care este cea mai mare forță pe care o posedăm și care dezarmează orice bărbat.

Gérard Depardieu consideră că „feminitatea este ospitalitate, uvertură, este știința de a exista, de a nu se lăsa atinsă de priviri vătămătoare, insistente, abuzive”.

Ideile oferite de societatea actuală despre cum ar trebui femeile să fie nu funcționează. Feminismul a schimbat „femeia de casă” cu „super-femeia care poate face totul singură”, dar care în secret se plânge de singurătate și neîmplinire. Doar depășind aceste vechi stereotipuri putem găsi în noi modalități de a onora calitățile înnăscute ale noastre, femeile.

„Feminitatea pare să fie una din calităţile cruciale, o calitate atât de importantă încât nimeni nu o poate defini.”
Caroline Bird

Există femei, care fără să fie neapărat cele mai frumoase, emană acel “quelque-chose”, magnetizează orice bărbat și cuceresc fără niciun efort admirația tuturor. Ele radiază expresia feminității în stare naturală.

Jeanloup Sieff consideră că „feminitatea este frumusețea interioară. Ea este mai mult un comportament decât o aparență. Frumusețea, feminitatea nu sunt altceva decât proiecția calităților interioare. Acestea se pot cultiva”

Cum poți cultiva și tu această energie creatoare, magnetică și puternică?

Am pregătit special pentru tine o seară dedicată celei mai importante puteri: feminitatea. Înscrie-te GRATUIT la Workshopul „Dă valoare feminității tale” susținut de Dr. Gabriela Saulea și participă la o seară dedicată exclusiv femeilor, seară în care deslușim secrete și ne cultivam feminitatea.

Vino joi, 4 mai, începând cu ora 19:00 la Cherie Boutique și hai să descoperim împreună:

  • ce este feminitatea
  • cum să ne asumam feminitatea, unicitatea
  • cum să ne exprimam feminitatea şi frumuseţea în mod natural
  • cum ne ajută feminitatea în relația de cuplu
  • cum sa ne facem o nouă relație folosind puterea feminitatii

Vei pleca cu informații noi și cu dorința de a experimenta o putere pe care nu ai știut cum să o exploatezi până acum. Vei observa imediat diferența și vei dobândi o direcție clară prin care să dai tot mai multă valoare și putere feminității tale.

Participarea la Workshop este gratuită și dedicată exclusiv femeilor!

Înscrie-te pentru a-ți rezerva locul în sală.
Contact: +4 0770 403 924 / guide@divorcejourney.ro / Facebook
http://cherie-hotel.ro/restaurant_cherie/

Formular de înscriere:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 404 "Nu am găsit"][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]