De câte ori ai ajuns în punctul în care ai spus: „Nu pot să comunic cu el. Nu mă ascultă” sau „Nu reuşesc să mă înţeleg cu ea. Nu inteleg ce mai vrea”?

Suntem cu toții de acord cu faptul că un aspect esenţial în funcţionarea oricărei relaţii este COMUNICAREA! Și totuși nu ni s-a predat nicăieri în școală sau acasă un curs de comunicare cu soțul sau partenera.

Dacă și tu crezi că ai nevoie să înțelegi mai bine cum să-i transmiți mai clar partenerului nevoile și dorințele tale, fără să ajungi la discuții aprinse sau tăceri inexplicabile înscrie-te la workshop-ul gratuit “Comunicarea în cuplu” și află secretele comunicării eficiente în cuplu de la specialiștii:

Andrei Vulpescu – “Ce își dorește EL”

Dr. Gabriela Saulea – “Ce își dorește EA”

Prof. univ. dr. Dumitru Borțun – “Cum comunicăm”

andrei-vulpescu
Andrei Vulpescu: autorul cărții „Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante”, blogger și speaker de relații.
http://www.vulpescu.eu/author/admin/
Divorce Coaching
Dr. Gabriela Saulea: Fondatoarea programului Divorce Journey, medic, ex-membru în Consiliul Director Johnson@Johnson.
http://divorcejourney.ro/despre/
dumitru-bortun
Prof. univ. dr. Dumitru Borțun: Președintele Juriului de Onoare al Asociației Române de Relații Publice
Profesor Universitar la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. Titularul cursurilor „Etica în comunicare”, „Semiotică. Teorii ale limbajului”, „Analiza discursului public”

Dacă decizi că acest workshop este pentru tine, te așteptăm miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 19.00, în locația Victoriei 18.

Pe lângă o cină între prieteni, vei avea parte de discuții despre comunicarea în cuplu și prezentări de la specialiști acreditați în acest domeniu, iar la sfârșit vei primi cadoul surpriză de la Moș Crăciun Divorce Journey.

Pentru detalii: 0770.403.924 /guide@divorcejourney.ro / Facebook
*Numar de locuri limitat

Formular de înscriere:

    Nume:

    Adresa de email:

    Numărul tău de telefon: