🌟 2024: Anul Tău de Revenire - Webinarii pentru Reinventarea Ta După Divorț

Știai că ianuarie a fost adesea numită „Luna Divorțului”?

Deși nu este luna în care cele mai multe divorțuri sunt finalizate – chiar și un divorț amiabil și necontestat durează mai mult de o lună pentru a se încheia – este, totuși, o perioadă când multe cupluri încep demersurile pentru a-și încheia căsnicia.

Fie că este vorba de decizii luate în urma resentimentelor acumulate de-a lungul anilor, fie de rezoluții stabilite pentru noul an, perioada divorțului este întotdeauna dificilă. Este o etapă care cere nu doar adaptare, ci și reinventare.

În acest context am pregătit pentru tine două webinarii:
 
  • 9 ianuarie: Noi începuturi în noul an: Primii pași esențiali după divorț
  • 16 ianuarie: 7 Strategii eficiente pentru a te reinventa după divorț

Webinariile sunt bazate pe datele unui chestionar din 2022 și pe experiența mea de peste 7 ani în sprijinirea persoanelor aflate în procesul de divorț.

Prin participarea la webinarii vei putea să:
Înscrie-te la Webinariile Gratuite Divorce Journey

9 ianuarie și 16 ianuarie
Live pe Zoom și pe Facebook

Dr. Gabriela Saulea -Trainer și Consilier după Divorț

Bună! Sunt medic, coach, mamă și am fost soție timp de 20 de ani. După divorț am decis să-mi folosesc abilitățile medicale, experiența de peste 15 ani acumulată în companii multinaționale. Din 2016 îmi perfecționez metoda care accelerează 10x procesul de revenire după divorț. Peste 2,700 de persoane și-au transformat viața, având relații armonioase și fericite.

Bucuria este a mea că te-am cunoscut, Gabriela❤️, și prin tine, pe toți cei care m-au SUSținut și mă SUSțin în continuare ❤️.

Sunt recunoascatoare pentru întâlnirea noastră și am un sentiment interior foarte clar că Academia va fi un fenomen internațional.

Doamne ajută, spre cât mai multă vindecare!

Aurelia

F.

Sunt plină de recunoștință pentru câte am învățat de la voi, am dat filmul înapoi aseară în timp ce eram online și am simțit prin

toți porii cât am evoluat de la ziua 1, ziua în care doar plângeam și priveam în jos.

Gabi, ai fost TOTUL pentru mine atunci, ai fost exact ce mi-a trebuit să mă agăț și să urc cu privirea. Acum văd totul de sus,

clar, văd și interior și exterior, înțeleg, analizez și merg spre următorul nivel.

Carmen

C.

Cele mai frecvente întrebări despre revenirea după divorț
(întrebări reale de la foști participanți)

Nu scapi de autoînvinovățire și lucrezi pe sentimentul de vină. Este un proces important și necesită timp, introspecție și adesea sprijin extern. În cadrul webinariilor, vei învăța despre autoacceptare și înțelegi contribuția ta la relația care s-a încheiat, transformând vinovăția într-o oportunitate de creștere personală.

Impactul divorțului asupra copiilor poate varia semnificativ, în funcție de o serie de factori precum vârsta copiilor, personalitățile lor, contextul divorțului și modul în care părinții gestionează situația. În webinarii vei descoperi metode de comunicare eficientă cu copiii tăi și strategii de a-i sprijini emoțional în timpul acestui proces de schimbare.

Timpul de vindecare este extrem de subiectiv. Depinde mult cât stă fiecare persoană în fiecare etapă a vindecării și cum poate să gestioneze emoțiile după momentul despărțirii. Vom explora pașii și ritmul personal al vindecării, recunoscând că fiecare experiență este unică și necesită timp și răbdare.

Transformarea unei decizii importante, cum ar fi cea a divorțului, într-o etapă frumoasă și împlinitoare a vieții tale implică introspecție, acceptarea, identificarea și integrarea lecțiilor trecutului, creșterea personală și redefinirea obiectivelor și valorilor tale.

Atracția către parteneri nepotriviți poate fi rezultatul unor factori complecși, care țin atât de experiențele personale, cât și de modelele comportamentale. Iată câteva motive comune care pot explica acest fenomen: cauți, inconștient, modele din trecut, ai stima de sine scăzută și nu-ți vezi valoarea, intri în rolul de salvator, ai o frică mare de singurătate. În webinarii vom discuta despre recunoașterea modelelor nesănătoase în relații și cum să le schimbi, pregătindu-te pentru relații sănătoase în viitor.

Anul 2024 este anul tău de revenire după divorț.
Înscrie-te acum la webinariile Divorce Journey din 9 și 16 ianuarie.