Testimoniale

Publicat
testimoniale

Experiența ta în Programul Divorce Journey

Sunt plină de recunoștință pentru câte am învățat de la voi, am dat filmul înapoi aseară în timp ce eram online și am simțit prin toți porii cât am evoluat de la ziua 1, ziua în care doar plângeam și priveam în jos. 

Gabi, ai fost TOTUL pentru mine atunci, ai fost exact ce mi-a trebuit să mă agăț și să urc cu privirea. Acum văd totul de sus, clar, văd și interior și exterior, înțeleg, analizez și merg spre următorul nivel.

Carmen Panescu

Bucuria este a mea că te-am cunoscut, Gabriela❤️, și prin tine, pe toți cei care m-au SUSținut și mă SUSțin în continuare ❤️. 

Sunt recunoascatoare pentru întâlnirea noastră și am un sentiment interior foarte clar că Academia va fi un fenomen internațional. 

Doamne ajută, spre cât mai multă vindecare!

Aurelia Munteanu

A fost o reală bucurie să vă revăd și am realizat cât de mult mi-a lipsit conexiunea cu acest grup și energia lui… cea care mi-a dat putere să merg înainte și să înțeleg că ceea ce mi s-a întâmplat nu a fost decât o lecție din care am de învățat și care m-a ajutat să evoluez.

Adela Butu

Mulțumesc Gabriela pentru tot ce a însemnat vindecarea, „resetarea”, îmbunătățirea,  armonizarea a ceea ce sunt, pentru insight-ul dat de a vedea, trăi și simți viața altfel decât o știam până nu demult. Mulțumesc oamenilor minunați din grup, care alături de tine m-au susținut, încurajat, sfătuit, apreciat, crescut. Mulțumesc cu recunoștință pentru tot!

– Georgeta Ilie

Vrei să afli mai multe despre cum te putem susține la divorț?