Testimoniale

În perioadele dificile din viață e bine să te lași ghidat de persoane competente, care înțeleg prin ce treci. Gabriela are capacitatea de a înțelege perfect o situație, are inteligența de a vedea destinația finală, dar și înțelepciunea de a te lăsa pe tine să-ți alegi drumul spre destinație. În plus Gabriela pune suflet în proiectele sale și inspiră încredere celor din jur.

Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel,
București

Gabriela are toate simptomele de a fi un om fericit. Nu și-a permis de la început asta dar, cu timpul, a ales să creadă în ea și in visurile ei.

Eu sunt tare mândră că am putut contribui- ca si coach- dar marele merit este al ei deoarece cu perseverență și-a depășit obstacole, s-a căutat pe ea în ea, s-a găsit apoi și-a urmat și își urmează visul frumos de a ajuta femei care au trecut prin aceeași experiență ca și ea.

Îți multumesc, Gabriela, pentru că ești un om fericit!

Florina Onețiu,
Coach, Centrul Fericirii București

Gabi has a long track record of successes in coaching people.

In her career, she helped teams and individuals to go through rough times, to enhance their skills and to achieve their personal and professional goals.

She helps people to stay focused, to exploit their strengths and to handle their weaknesses.

Angeliki Economou,
HR Professional,
Athens

Gabriela e un om senin, fără să fi avut doar drumuri netezi, fără să fi parcurs doar poieni de flori. A urcat și ea munți, ca noi toți, s-a luptat cu văile, cu piscurile. Însă ea a știut mereu să-și vindece zgârieturile firesc, asumându-și-le, mergând mai departe ca și cum drumul trebuie oricum parcurs. Și asta ar reprezenta  frumusețea absolută a vieții. Nu m-a mirat nicicum când am auzit că Gabriela face acum coaching pentru fericire.

Roberta Roșca, MD
Former Senior Manager Clinical Management

Pentru toți aceia care veți interacționa cu Gabriela: pregătiți-vă pentru o experiență intelectuală și emoțională la un nivel înalt. Printre multe calități, Gabriela are una care o recomandă pentru a fi un bun COACH: știe să asculte și să interpreteze. Este o persoană tânară dar matură, cu experiență în a înțelege contextul fiecărui caracter în circumstanțele momentului. Dacă aveți întrebări sau dileme despre ceea ce vi se întâmplă sau s-a întâmplat deja, merită să vorbiți cu Gabriela. Veți afla lucruri despre voi pe care fie nu le știați, fie nu aveați curajul să le aflați.

Mihai Briciu,
Business Operations Director,
Novo Nordisk

Gabriela este o femeie cu o energie aparte, bogată sufletește și pregatită să își ia lecțiile de viață și să le transforme subtil în ancore pentru femeile care sunt pe același drum cu ea. Gabriela este o adevărată inspirație pentru mine, un cocktail de fericire și inteligență pe care mi-l oferă cu bunatate ori de cate ori am plăcerea să vorbesc cu ea.

Irina Ghioc,
Artist Plastic,
Crisalida București