Specialiști 2017-11-28T00:08:17+00:00

DR. GABRIELA SAULEA
Dr. Gabriela Saulea a absolvit Facultatea de Medicină la Iaşi şi şi-a continuat cariera în industria farmaceutică, ocupând diferite poziţii în vânzări, marketing şi management în corporaţii farmaceutice internaţionale.
Trecând printr-un divorţ şi trăind intens această experienţă, Dr. Gabriela Saulea a decis să înfiinţeze programul Divorce Journey care să ajute şi alte persoane care trec prin această experienţă să depăşească cu elegantă provocările apărute odată cu acest eveniment.
Dr. Gabriela Saulea este medic, este acreditată de către Ministerul Muncii ca şi Consilier de Dezvoltare Personală şi a urmat cursuri de NLP, Life & Business Coaching, Copywriting.
COACHING

ANA BATCA

Ana Batca este coach și a fondat, împreună cu Ana Zidărescu, Centrul de Parenting, o comunitate de părinți dornici să-și crească frumos copiii, ce a crescut în jurul site-ului http://centruldeparenting.ro/

Cu experiență în presa centrală de peste 10 ani, Ana Batca îi ajută pe părinți prin articolele pe care le scrie, dar și prin cursurile pe care le organizeaza online și față în față pe teme de: parenting, time management pentru mămici, educație financiară pentru părinți și copii, educație fără țipete etc.

Ana este coach, formator autorizat de Ministerul Muncii și NLP Practitioner. A lucrat în ședințe de coaching individuale și de grup cu zeci de părinți și în cursuri cu peste 100 de părinți care și-au găsit soluțiile potrivite pentru a-și construi relații mai frumoase cu copiii lor.

PARENTING

CRISTINA IANKULESCU

Cristina Iankulescu a absolvit Academia de Studii Economice la Bucureşti, după care a decis să-şi urmeze pasiunea pentru comunicare urmând un Master în Relaţii Internaţionale şi in Comunicare.

În urmă cu câţiva ani Cristina Iankulescu a deschis propria agenţie de organizare de evenimente social-culturale, GensDuBien, cu care a organizat multiple evenimente cu invitaţi de mare anvergură şi în colaborare cu parteneri importanți de tipul Fratelli sau Institutul Francez.

Cu o experienţă dovedită în Comunicare, cu competenţe crescute în urma absolvirii unui Curs Acreditat de Consilier Pentru Dezvoltare Personală, precum şi un Curs acreditat de Formator, Cristina Iankulescu s-a alăturat echipei de specialişti Divorce Journey pentru a oferi informaţii şi consiliere pe teme de LifeStyle.

LIFESTYLE

DR. TAMARA POPESCU

Dr. Tamara Popescu a terminat Facultatea de Medicină la Constanța și s-a specializat în Psihoterapie Adleriană la APPAR București.

Dr. Popescu are o specializare în Consiliere Psihologică și Psihoterapie, acreditată de GLE International Viena, cu pregătire în Analiza Existențială și Logoterapie. De asemenea, Tamara este acreditată ca și Coach Practicant de către Noble Manhatan Coaching – UK.

Dr. Tamara Popescu este pasionată de psihologie, mentoring, training, urmând numeroase formări în NLP, Analiză Existențială, Yoga și Meditație, Culturi Orientale.

PSIHOTERAPIE

AV. MIHAELA OLARU

Mihaela Olaru este avocat cu o experienţă de 17 ani, membru al Baroului Bucureşti, asociat şi fondator al Societăţii civile de avocaţi OLARU & Asociaţii, consilier în proprietate intelectuală Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, membru fondator al Asociaţiei Viaţa fără Violenţă, avocat specializat în procedura divorţului şi a violenţei în familie.

O persoană preocupată de respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, implicată în activităţi sociale şi educative, luptă împotriva violenţei, implicându-se în derularea proiectului de educaţie juridică privind prevenirea şi combaterea violenţei în şcoli şi licee.

AVOCAT

AV. IOANA MARIN

Ioana Marin este certificată că mediator de Ministerul Justiţiei şi Asociaţia Baroului American în anul 2000.

Ca mediator, Ioana Marin are o practică diversă, construită începând cu anul 2002 în proiecte naţionale de intervenţie prin mediere  în soluţionarea disputelor precum şi ca liber profesionist în cadrul formelor de organizare specifice profesiei de mediator.

Ioana Marin are expertiză în soluţionarea prin mediere a disputelor de familie, având experienţă în soluţionarea disputelor atât prealabil sesizării instanţelor de judecată cât şi în relaţie cu sistemul judiciar, când medierea are loc cu privire la un litigiu aflat pe rolul instanţelor de judecată.

MEDIERE