Specialiști 2017-07-19T12:31:47+00:00

DR. GABRIELA SAULEA

Dr. Gabriela Saulea a absolvit Facultatea de Medicină la Iaşi şi şi-a continuat cariera în industria farmaceutică, ocupând diferite poziţii în vânzări, marketing şi management în corporaţii farmaceutice internaţionale.

Trecând printr-un divorţ şi trăind intens această experienţă, Dr. Gabriela Saulea a decis să înfiinţeze programul Divorce Journey care să ajute şi alte persoane care trec prin această experienţă să depăşească cu elegantă provocările apărute odată cu acest eveniment.

Dr. Gabriela Saulea este medic, este acreditată de către Ministerul Muncii ca şi Consilier de Dezvoltare Personală şi a urmat cursuri de NLP, Life & Business Coaching, Copywriting.

COACHING

DR. TAMARA POPESCU

Dr. Tamara Popescu a terminat Facultatea de Medicină la Constanța și s-a specializat în Psihoterapie Adleriană la APPAR București.

Dr. Popescu are o specializare în Consiliere Psihologică și Psihoterapie, acreditată de GLE International Viena, cu pregătire în Analiza Existențială și Logoterapie. De asemenea, Tamara este acreditată ca și Coach Practicant de către Noble Manhatan Coaching – UK.

Dr. Tamara Popescu este pasionată de psihologie, mentoring, training, urmând numeroase formări în NLP, Analiză Existențială, Yoga și Meditație, Culturi Orientale.

PSIHOTERAPIE

AV. ALEXANDRA VELICAN

Alexandra-Gabriela Velican este absolventa Facultății de Drept – Universitatea București și, dupa obținerea unui masterat în cariera judiciară, profesează ca avocat definitiv în cadrul Baroului București din 2010.

De-a lungul carierei sale juridice s-a specializat în drept civil și, cu precădere, dreptul familiei, dar a dobândit o vastă experiență și în domeniul dreptului penal, comercial, dreptul muncii și asigurărilor sociale.

Alexandra Velican profesează în cadrul propriului Cabinet de Avocat și este un avocat litigant, asigurând asistență și reprezentare în fata instanțelor judecătorești, dar totodată oferind și consultații juridice de specialitate. Are experiență în soluționarea procedurilor de divorț și partaj, inclusiv pentru persoane domiciliate în străinătate.

AVOCAT

DR. MANUELA RĂVESCU

Dr. Manuela Răvescu, 30 de ani dedicați medicinii și dermato-cosmeticii.

Dr. Răvescu a terminat Facultatea de Medicină la Timișoara și s-a specializat în chirurgie cardio-vasculară în cadrul Spitalului Militar București.

După un doctorat în această specialitate, Dr. Răvescu decide să-și urmeze pasiunea pentru dermato-cosmetică și urmează o a doua specializare pe Dermatologie la Spitalul Clinic Colentina.

După numeroase specializări și formări în dermato-cosmetică, Dr. Manuela Răvescu devine formator cu expunere națională și internațională pentru alți specialiști în cosmetică, fiind fondatoarea Școlii de Cosmetică și Machiaj Profesional Beauty One.

De aproape 10 ani conduce propria companie Beauty Art, unde numeroase persoane si-au redescoperit frumusetea naturala cu ajutorul dermato-cosmeticii.

DERMATOLOGIE COSMETICA

AV. IOANA MARIN

Ioana Marin este certificată că mediator de Ministerul Justiţiei şi Asociaţia Baroului American în anul 2000.

Ca mediator, Ioana Marin are o practică diversă, construită începând cu anul 2002 în proiecte naţionale de intervenţie prin mediere  în soluţionarea disputelor precum şi ca liber profesionist în cadrul formelor de organizare specifice profesiei de mediator.

Ioana Marin are expertiză în soluţionarea prin mediere a disputelor de familie, având experienţă în soluţionarea disputelor atât prealabil sesizării instanţelor de judecată cât şi în relaţie cu sistemul judiciar, când medierea are loc cu privire la un litigiu aflat pe rolul instanţelor de judecată.

MEDIERE

DR. NOELA IONESCU

Dr. Noela Elena Ionescu este Medic primar Chirurgie plastică şi Microchirurgie reconstructivă, Doctor în ştiinţe medicale, Cercetător ştiinţific.

Fellow al Academiei Europene de Chirurgie Estetică. Fellowship Program – Cambridge Private Hospital și Guy’s Nuffield Hospital (Londra), sub directa indrumare a Prof. Dr. Anthony Erian, Președinte al Academiei Europene de Chirurgie Estetică.

Research Scientist II at The Cedars Sinai Medical Center, Los Angeles, USA. Formare profesională cu Prof. Dr. Malcolm Alan Lesavoy.

Membră a numeroase societăţi naţionale şi internaţionale. Autoare a peste 160 de lucrari ştiinţifice (cărţi, monografii, articole de profil, publicate sau prezentate la conferinţe şi congrese în ţară şi în străinătate).

CHIRURGIE ESTETICA

ANA BATCA

Ana Batca este coach și a fondat, împreună cu Ana Zidărescu, Centrul de Parenting, o comunitate de părinți dornici să-și crească frumos copiii, ce a crescut în jurul site-ului http://centruldeparenting.ro/

Cu experiență în presa centrală de peste 10 ani, Ana Batca îi ajută pe părinți prin articolele pe care le scrie, dar și prin cursurile pe care le organizeaza online și față în față pe teme de: parenting, time management pentru mămici, educație financiară pentru părinți și copii, educație fără țipete etc.

Ana este coach, formator autorizat de Ministerul Muncii și NLP Practitioner. A lucrat în ședințe de coaching individuale și de grup cu zeci de părinți și în cursuri cu peste 100 de părinți care și-au găsit soluțiile potrivite pentru a-și construi relații mai frumoase cu copiii lor.

PARENTING

CRISTINA IANKULESCU

Cristina Iankulescu a absolvit Academia de Studii Economice la Bucureşti, după care a decis să-şi urmeze pasiunea pentru comunicare urmând un Master în Relaţii Internaţionale şi in Comunicare.

În urmă cu câţiva ani Cristina Iankulescu a deschis propria agenţie de organizare de evenimente social-culturale, GensDuBien, cu care a organizat multiple evenimente cu invitaţi de mare anvergură şi în colaborare cu parteneri importanți de tipul Fratelli sau Institutul Francez.

Cu o experienţă dovedită în Comunicare, cu competenţe crescute în urma absolvirii unui Curs Acreditat de Consilier Pentru Dezvoltare Personală, precum şi un Curs acreditat de Formator, Cristina Iankulescu s-a alăturat echipei de specialişti Divorce Journey pentru a oferi informaţii şi consiliere pe teme de LifeStyle.

LIFESTYLE