Servicii 2017-08-16T07:43:37+00:00

COACHING

Ai nevoie să înlături confuzia produsă de schimbările provocate de divorț, să identifici obiectivele pentru noua ta situație și să găsești resursele pentru atingerea acestora? Prin coaching ești susținut/ă să găsești puterea de a-ți ordona viața rapid și sigur, fară să mai pierzi timp și resurse prețioase.

Detalii

CONSULTAȚII JURIDICE

Hotărârea de divorț poate surveni în urma unui proces la tribunal, cu avocați sau în urma unor ședințe de mediere la un mediator acreditat sau la notar. Pentru a înțelege în ce situație te afli și care este soluția optimă în cazul tău, solicită o consultație juridică la specialistul nostru.

Detalii

CONSULTAȚII PSIHOLOGICE

Consilierea psihologică îți poate fi de mare ajutor pentru a depăși mai ușor trauma despărțirii. Psihologii noștri sunt acreditați de către Institutute Naționale și Internaționale și au experiența dovedită în numeroase cazuri. Drumul tău va fi mult mai ușor de parcurs după ce apelezi la ajutor specializat.

Detalii

LIFESTYLE & BEAUTY

Ai nevoie să îți regăsești încrederea în tine? O poți face printr-o nouă imagine, mai tânără, mai tonică și într-o formă de invidiat. Specialiștii noștri în nutriție, dermatologie estetică și chirurgie plastică te pot ajuta!

Detalii