SERVICII

Bine ai venit pe pagina de servicii!

Aici găsești tot ce ai nevoie, indiferent de momentul de divorț în care te afli: pre-divorț, în timpul divorțului sau post-divorț.

Vezi mai jos ce servicii sunt potrivite pentru tine, în funcție de etapa în care te afli:

Servicii pre-divorț și în timpul divorțului

Coaching la Divorț

Dedicat persoanelor care se gândesc să divorțeze sau care de-abia au semnat actele de divorț. Oameni care sunt în proces de acomodare la noua lor viață și care vor o analiză obiectivă a situației în care se află și a ajutorului de care vor avea nevoie pe mai departe. Programul începe cu o sesiune de evaluare a divorțului și continuă cu sesiuni regulate de coaching, pe o perioadă de 2-3 luni.

Mai multe detalii aici.

Grupul de Suport după Divorț

Dedicat persoanelor care au divorțat în ultimele luni și care simt puternic efectele negative ale divorțului – furie, tristețe, depresie, confuzie, singurătate etc. Programul asigură o echilibrare emoțională rapidă, în baza unui program de coaching de grup săptămânal, pe o perioadă de 3 luni.

Mai multe detalii aici.

Servicii post-divorț

Academia Post-Divorț

Dedicat persoanelor care au trecut peste trauma severă a divortului și care vor să continue călătoria pe drumul extraordinar al descoperirii de sine, al dezvoltării personale și al socializării. O comunitate de oameni care au trecut printr-un divorț și aleg să de dezvolte psihologic, emoțional și social în fiecare zi! Program de creștere continuă pe bază de abonament lunar.

Mai multe detalii aici.

FEMINA

Dedicat doamnelor care simt că s-au deconectat de energia lor nativă feminină. Care vor să se simtă mai bine, mai libere și mai fericite. Programul intensiv de o lună ajută orice femeie să acceseze energia sa divină și să-și îmbunătățească viața radical.

Mai multe detalii aici.

RECONSTRUCȚIA

Mai multe detalii curând!

Mai multe detalii aici.