Despărțirea te-a lăsat cu o durere profundă și neliniște? Ai inima frântă și te simți pierdută după despărțire?

Relația cu fostul partener este dificilă sau dureroasă?

Te simți copleșit/ă de emoții și ai un sentiment puternic de durere sau nedreptate?

Copiii au nevoie de sprijin emoțional și de înțelegere?
Ai nevoie de un mediu sigur și prietenos pentru a-ți exprima emoțiile și provocările?

 

Schimbările aduse de un divorț sunt multiple și dificile.

Divorce Journey este un program complex care-ți susține revenirea după divorț, oferindu-ți ghidarea, motivația și energia de care ai nevoie pentru a traversa în siguranță o etapă delicată din viața ta.

 

Mai mult decât un un refugiu de suport și încurajare, un program complex de transformare personală

Ce implică participarea la program?

Înscriere Program de Revenire după Divorț / Divorce Journey

Dr. Gabriela Saulea -Trainer și Consilier după Divorț

Bună! Sunt medic, coach, mamă și am fost soție timp de 20 de ani. După divorț am decis să-mi folosesc abilitățile medicale, experiența de peste 15 ani acumulată în companii multinaționale. Din 2016 îmi perfecționez metoda care accelerează 10x procesul de revenire după divorț. Peste 2,700 de persoane și-au transformat viața, având relații armonioase și fericite.

Bucuria este a mea că te-am cunoscut, Gabriela❤️, și prin tine, pe toți cei care m-au SUSținut și mă SUSțin în continuare ❤️.

Sunt recunoascatoare pentru întâlnirea noastră și am un sentiment interior foarte clar că Academia va fi un fenomen internațional.

Doamne ajută, spre cât mai multă vindecare!

Aurelia

F.

Sunt plină de recunoștință pentru câte am învățat de la voi, am dat filmul înapoi aseară în timp ce eram online și am simțit prin

toți porii cât am evoluat de la ziua 1, ziua în care doar plângeam și priveam în jos.

Gabi, ai fost TOTUL pentru mine atunci, ai fost exact ce mi-a trebuit să mă agăț și să urc cu privirea. Acum văd totul de sus,

clar, văd și interior și exterior, înțeleg, analizez și merg spre următorul nivel.

Carmen

C.

Cele mai frecvente întrebări despre revenirea după divorț
(întrebări reale de la foști participanți)

Nu scapi de autoînvinovățire și lucrezi pe sentimentul de vină. Este un proces important și necesită timp, introspecție și adesea sprijin extern. În cadrul webinariilor, vei învăța despre autoacceptare și înțelegi contribuția ta la relația care s-a încheiat, transformând vinovăția într-o oportunitate de creștere personală.

Impactul divorțului asupra copiilor poate varia semnificativ, în funcție de o serie de factori precum vârsta copiilor, personalitățile lor, contextul divorțului și modul în care părinții gestionează situația. În webinarii vei descoperi metode de comunicare eficientă cu copiii tăi și strategii de a-i sprijini emoțional în timpul acestui proces de schimbare.

Timpul de vindecare este extrem de subiectiv. Depinde mult cât stă fiecare persoană în fiecare etapă a vindecării și cum poate să gestioneze emoțiile după momentul despărțirii. Vom explora pașii și ritmul personal al vindecării, recunoscând că fiecare experiență este unică și necesită timp și răbdare.

Transformarea unei decizii importante, cum ar fi cea a divorțului, într-o etapă frumoasă și împlinitoare a vieții tale implică introspecție, acceptarea, identificarea și integrarea lecțiilor trecutului, creșterea personală și redefinirea obiectivelor și valorilor tale.

Atracția către parteneri nepotriviți poate fi rezultatul unor factori complecși, care țin atât de experiențele personale, cât și de modelele comportamentale. Iată câteva motive comune care pot explica acest fenomen: cauți, inconștient, modele din trecut, ai stima de sine scăzută și nu-ți vezi valoarea, intri în rolul de salvator, ai o frică mare de singurătate. În webinarii vom discuta despre recunoașterea modelelor nesănătoase în relații și cum să le schimbi, pregătindu-te pentru relații sănătoase în viitor.

Cu o rată de răspuns pozitiv de peste 90% la studenții care au finalizat programele anterioare în ultimii 7 ani, am demonstrat că acest program aduce rezultate durabile. Mai mult, cei care au continuat să investească în dezvoltarea personală după încheierea programului au devenit și mai fericiți, s-au recăsătorit sau au construit relații frumoase și de durată. Unii dintre ei au redescoperit pasiunile pe care le aveau demult uitate.​