PACHET NEW START 12 2017-08-14T21:35:46+00:00

Divortul este o cauza majora de stres si suferinta, aducand schimbari radicale in toate domeniile vietii – emotional, social, financiar, parenting, etc.

Studiile au aratat ca in perioada imediata divortului emotiile ocupa 85% din resursele noastre, acesta fiind motivul pentru care atentia, concentrarea si luarea deciziilor este mult ingreunata.

Programul “Regăsește-te in 12 pași dupa divort” te ajuta sa restabilești echilibrul in viata ta atunci cand treci printr-un divort, utilizand ca unealta principala procesul de coaching. Prin acest program obţii puterea de a privi procesul de divorţ cu mintea limpede, focalizată pe rezolvarea problemelor, fara amplificarea emoţiilor negative, astfel încât să poţi lua decizii raţionale pentru tine şi viitorul tău.

Programul “Regăsește-te in 12 pași dupa divort” te încurajeaza să utilizezi dificultatea divorțului ca pe un impuls pentru a transforma felul în care abordezi schimbarile din viața ta si te ajută să observi perspectivele și reacțiile pe care le ai și să realizezi care dintre acestea iti sunt folositoare pentru a crea un nou viitor, unul incredibil de bogat și împlinitor.

 

Prin “Programul regăsește-te in 12 pași dupa divort”

* Îți crești încrederea în tine

* Treci mai ușor prin durerea pricinuită de divorț

* Iti reiei puterea si viata in mainile tale

* Separi emoțiile de aspectele administrative și legale

* Reușești să comunici mai eficient cu fostul partener

* Devii mai clar cand trebuie să stabiliți regulile de parenting

* Traversezi cu mai multa ușurință perioada de tranziție de la cuplu la single

* Te regasești intreg si complet la finalul procesului

 

Programul se desfasoara pe parcursul a 12 saptamani (3 luni), timp in care beneficiezi de:

  • sedinte saptamanale de coaching cu Dr. Gabriela Saulea (in cabinet, pe skype sau telefonic)
  • contact permanent cu echipa Divorce Journey care va raspunde in timp real la intrebarile tale pe mail, messenger sau telefonic pe toata durata programului de 12 saptamani
  • bibliografie/filme saptamanale recomandate
  • participare gratuita la workshopuri si intalniri de grup (lunare)
  • newslettere saptamanale cu informatii specifice perioadei de divort

Costul intregului program de 12 saptamani este de 1200 de euro, cu plata in 3 transe lunare de cate 4oo de euro la inceputul fiecarei luni de program.

Pentru plata anticipata a intregului program beneficiezi de un discount de 15%.

Pentru alte detalii sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la telefonul 0770403924, de luni pana vineri in intervalul 09.00-21.00 si sambata intre 11:00-15:00.

Ne dorim sa fim lângă tine pentru a te sprijini strategic, într-un mod care sa te încurajeze și te împuterniceasca, si care sa îți permita să treci prin procesul de divorț cât mai repede și mai eficient cu putință.