PROGRAM DE REVENIRE DUPĂ DIVORȚ

Despărțirea te-a lăsat cu o durere profundă și neliniște? Ai inima frântă și te simți pierdut/ă după despărțire?

Alătură-te PROGRAM DE REVENIRE DUPA DIVORȚ​ by Divorce Journey și redescoperă-ți calea către fericire și echilibru

Înscrie-te acum la o sesiune de evaluare gratuită pentru a prelua controlul asupra vieții tale.

Au rămas până la închiderea înscrierilor:

zile
ore
minute
secunde

Garantăm o transformare profundă și durabilă, care te va ajuta să te ridici din umbra divorțului și să trăiești o viață plină de speranță, încredere și armonie.

1 ani
Experiență în programe post-divorț
1 +
Clienți mulțumiți
1 %
rata de revenire
1 +
ore coaching cu clienți

Mai mult decât un un refugiu de suport și încurajare, un program complex de transformare personală

Cu o combinație unică de coaching, terapie și strategii practice, noi te ajutăm să depășești provocările post-divorț și te sprijin în construirea unei noi etape în viața ta.

De ce PROGRAM DE REVENIRE DUPĂ DIVORȚ by Divorce Journey?

Schimbările aduse de un divorț sunt multiple și dificile. Divorce Journey îți oferă un program complex pentru a-ți susține revenirea după divorț, oferindu-ți ghidarea, susținerea, motivația și energia de care ai nevoie pentru a traversa în siguranță o etapă delicată din viața ta.

 • Te simți copleșit/ă de emoții și ai un sentiment puternic de durere sau nedreptate?
• Relația cu fostul partener este dificilă sau dureroasă?
• Copiii au nevoie de sprijin emoțional și de înțelegere?
• Ai nevoie de un mediu sigur și prietenos pentru a-ți exprima emoțiile și provocările?

Divorce Journey îți oferă suportul și instrumentele necesare pentru a depăși aceste provocări și a-ți construi o nouă viață plină de armonie.

Acest program este un sanctuar de solidaritate și înțelepciune, combinând coaching-ul, terapia și strategii adaptate personal pentru a te ajuta să navighezi prin apele tulburi ale divorțului și să te îndrepți spre o viață de armonie și echilibru.

Ce trăiri intense te învăluie în perioada divorțului?

Frica de singurătate

Te temi că nu vei mai dispune de timpul necesar pentru a construi relația visată.

Sentimentul eșecului

Cu toate că ai depus toate eforturile, simți că relația ta nu a reușit.

Frica de a nu fi un părinte suficient de bun

Te îngrijorează că alegerile tale au afectat echilibrul copiilor tăi.

Scăderea încrederii în sine

Simți că încrederea ta în propria capacitate de a avea o relație frumoasă a diminuat.

Frica de necunoscut

Te îngrijorează că nu te vei descurca în viața de singurătate, fără să știi la cine să te adresezi sau în ce să ai încredere.

Regretul

Trăiești sentimentul că ai putea fi într-un loc mai bun dacă ai fi luat decizii diferite, mai bune.

Ce beneficii ai participând la Program?

În Program, vei învăța să identifici punctele de stagnare și recunoști acele aspecte ale vieții tale care te împiedică să avansezi. Vom explora împreună motivele pentru care te-ai putea simți blocat/ă și vom lucra la eliminarea barierelor emoționale și psihologice care te țin ancorat/ă în trecut, oferindu-ți strategii și instrumente practice pentru a te elibera și a te mișca înainte cu curaj și optimism.

Programul te va ajuta să devii mai conștient/ă de comportamentele și gândurile automate care nu îți mai servesc binele. Vom analiza cum „măștile” pe care le porți și deciziile pe care le iei, uneori subconștient, îți pot sabota progresul. Vei învăța să le recunoști și să adopți abordări noi și mai sănătoase, care să-ți susțină creșterea personală și să te ajute să evoluezi într-un mod autentic.

Acest program îți va oferi suportul necesar pentru a-ți reconstrui încrederea în sine și pentru a crede din nou în capacitatea ta de a avea relații împlinite și sănătoase. Prin exerciții specifice și reflecții ghidate, vei învăța să te apreciezi mai mult și să vezi potențialul tău real pentru a construi relații viitoare bazate pe respect, înțelegere și dragoste.

Te vei angaja în sesiuni de coaching de grup și individuale unde vei avea oportunitatea să împărtășești experiențele tale, să primești feedback constructiv și să înveți din experiențele altora. Aceste sesiuni sunt concepute pentru a-ți oferi un sprijin constant și pentru a te ajuta să-ți dezvolți noi perspective și abilități, asigurându-ți o evoluție personală continuă.

Vei fi parte a unei comunități de indivizi care au experiențe similare. Acest sentiment de apartenență și înțelegere reciprocă este unul dintre cele mai valoroase aspecte ale Divorce Journey. Împărtășirea poveștilor și sprijinul mutual te vor ajuta să te simți mai puțin singur/ă în acest proces și să găsești confort în solidaritatea grupului.

5 arii ale vieții în care vei primi sprijin:

Relația cu copilul tău

Relația cu sinele

Echilibru interior

Interacțiunea socială

Primii pași spre o nouă relație

Despre trainer dr. Gabriela Saulea

Vieți transformate

Poveștile cursanților mei

Ne angajăm să fim alături de tine în acest drum al recuperării, oferindu-ți suportul necesar pentru a depăși cu succes provocările acestei perioade delicate.

Programul din 2024 aduce îmbunătățiri bazate pe datele unui chestionar din 2022 și pe experiența mea de peste 7 ani în sprijinirea persoanelor aflate în procesul de divorț.

În 2022, am realizat un chestionar la care au răspuns aproape 200 de persoane.

Mai mult, peste 80% dintre respondenți au raportat sentimente de frică, anxietate, neliniște și nesiguranță. Acest program este conceput pentru a răspunde nevoilor exprimate în acest chestionar, oferind soluții concrete și sprijin.

Pentru cine este Programul de Revenire după Despărțire?

Echipa noastră de specialiști și membri ai comunității te vor ghida și susține în depășirea provocărilor și construirea unui viitor mai luminos.

Ce implică participarea la program?

Rezultatele garantate de program*

Cu o rată de răspuns pozitiv de peste 90% la studenții care au finalizat programele anterioare în ultimii 7 ani, am demonstrat că acest program aduce rezultate durabile. Mai mult, cei care au continuat să investească în dezvoltarea personală după încheierea programului au devenit și mai fericiți, s-au recăsătorit sau au construit relații frumoase și de durată. Unii dintre ei au redescoperit pasiunile pe care le aveau demult uitate.

Îți garantăm că, prin participarea ta la acest program complex de revenire după divorț, vei experimenta o transformare personală profundă. Vei deveni o versiune a ta mai plină de încredere, îți vei recăpăta puterea interioară și vei învăța să pășești cu încredere către o nouă relație de iubire.

*Dar nu uita!

Angajamentul tău în acest program necesită, pe lângă o investiție financiară, dedicare de timp și energie. În decursul a 12 săptămâni, te vei implica activ, dedicând între 4 și 6 ore pe săptămână pentru sesiunile de coaching de grup, evaluările lunare, dar și pentru a lucra la temele pentru acasă și pentru a interacționa cu colegii. Va trebui să fii pregătit să delegi o parte din responsabilitățile tale de părinte, angajat și fiu/fiică, pentru a elibera o cantitate de energie pe care să o aloci exclusiv pentru propria ta creștere și transformare. În acest fel, vei putea să te concentrezi pe evoluția ta personală și să te angajezi pe deplin în procesul de recuperare și reconstrucție a vieții tale după divorț. Onorariu trainerului va fi comunicat de către un consultant Divorce Journey care te va contacta după completarea formularelui de înscriere.

Hai să călătorim împreună și lasă-te ghidat de experiența acumulată în ultimii 7 ani și a sutelor de participanți care și-au revenit după divorț.