Cum sa iei decizia corecta legata de divortul tau 

Perioada de dinaintea divortului poate fi deosebit de dificila, sunt multe aspecte pro si contra pe care le cantaresti, nu stii ce te asteapta daca faci pasul si toate aceste ganduri aduc multa confuzie.

Te gandesti la divort de mai multa vreme ca la o ultima solutie posibila, dar totusi nu stii sigur daca aceasta este decizia corecta, atat pentru tine cat si pentru restul familiei.

Programul DECIZIA CORECTA LA DIVORT poate fi vazut ca un observator al divortului, care te ghideaza in drumul tau decizional, astfel incat alegerile tale sa fie constiente, asumate si corecte.

Prin Programul DECIZIA CORECTA LA DIVORT iti recastigi increderea in tine si reusesti sa-ti accesezi puterea ta interioara, care te ajuta sa vezi situatia prezenta din mult mai multe perspective.

Claritatea este cea care iti lipseste pentru a fi capabil sa raspunzi limpede la intrebarile pe care ti le adresezi de multa vreme:

Oare divortul este singura solutie la situatia ta sau poate ca exista si alta solutie la care inca nu te-ai gandit?

De unde să incepi? Cum sa te asiguri ca iei decizii corecte atat pentru tine cat si pentru copiii tai si restul familiei?

Programul DECIZIA CORECTA LA DIVORT cuprinde sesiuni ghidate de coaching, care ajuta persoana aflata in pragul divortului sa priveasca situatia din exterior si sa gasesca reperele pentru a lua cea mai buna decizie pentru viitorul sau si al familiei sale.

Coaching-ul este un instrument foarte puternic de dezvoltare personală care te încurajează să îți descatusezi puterea personala și să îți vizualizezi propriul viitor. Prin coaching ajungi la constientizari semnificative si rapide asupra aspectelor importante din viața ta, iar deciziile devin foarte usor de luat.

In acest program sunt incluse:

Pe parcursul celor 8 sedinte de coaching saptamanale vom lucra individual pe situatia ta specifica, vei intelege care sunt alegerile cele mai potrivite la situatia ta si vei avea puterea sa iei o decizie finala, fara grija remuscarilor ulterioare.

Intalnirile cu Grupul de Suport te vor ajuta sa-ti privesti situatia si dintr-o alta perspectiva si vei afla si alte cazuri similare cu al tau.

Workshop-ul este un instrument de informare si constientizare in care-ti vei lucra propriile limitari si credinte care te mentin blocat intr-o zona de confuzie si indecizie.

Programul DECIZIA CORECTA LA DIVORT te ajuta sa iei deciziile corecte legate de viitorul tau!

Pentru alte detalii sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la telefonul 0722371892, de luni pana vineri in intervalul 09.00-19.00 si sambata intre 11:00-15:00.