Programul CLARITY

Cum să iei decizia corectă legată de divorțul tău 

Perioada de dinaintea divorțului poate fi deosebit de dificilă, sunt multe aspecte pro și contra pe care le cântăreșți, nu știi ce te așteaptă dacă faci pasul și toate aceste gânduri aduc multă confuzie.

Te gândeșți la divorț de mai multă vreme că la o ultima soluție posibilă, dar totuși nu știi sigur dacă această este decizia corectă, atât pentru ține cât și pentru restul familiei.

Programul CLARITY poate fi văzut că un observator al divorțului, care te ghidează în drumul tău decizional, astfel încât alegerile tale să fie conștiente, asumate și corecte.

Prin Programul CLARITY îți recâștigi încrederea în ține și reușeșți să-ți accesezi puterea ta interioară, care te ajută să vezi situația prezența din mult mai multe perspective.

Claritatea este cea care îți lipsește pentru a fi capabil să răspunzi limpede la întrebările pe care ți le adresezi de multă vreme:

Oare divorțul este singură soluție la situația ta sau poate că există și altă soluție la care încă nu te-ai gândit?

De unde să începi? Cum să te asiguri că iei decizii corecte atât pentru ține cât și pentru copiii tăi și restul familiei?

Programul CLARITY cuprinde sesiuni ghidate de coaching, care ajută persoană aflată în pragul divorțului să privească situația din exterior și să găsescă reperele pentru a lua cea mai bună decizie pentru viitorul sau și al familiei sale.

În acest program sunt incluse:

Pe parcursul celor 8 ședințe de coaching săptămânale vom lucra individual pe situația ta specifică, vei înțelege care sunt alegerile cele mai potrivite la situația ta și vei avea puterea să iei o decizie finală, fără grijă remușcărilor ulterioare.

Coaching-ul este un instrument foarte puternic de dezvoltare personală care te încurajează să îți descatusezi puterea personală și să îți vizualizezi propriul viitor. Prin coaching ajungi la conștientizări semnificative și rapide asupra aspectelor importante din viața ta, iar deciziile devin foarte ușor de luat.

Întâlnirile cu Grupul de Sprijin după Divorț te vor ajuta să-ți priveșți situația și dintr-o altă perspectivă și vei afla și alte cazuri similare cu al tău.

Evenimentele Divorce Journey (seminarii, workshop-uri) sunt instrumente de informare și conștientizare, în care-ți vei lucra propriile limitări și credințe care te mențin blocat/ă într-o zona de confuzie și indecizie.

Grupul de facebook, newsletterele și sfaturile pe care le poți cere prin contactul permanent cu mine pe tot parcursul programului, te vor ghida către decizia cea mai bună situației tale specifice.

Programul CLARITY te ajută să iei deciziile corecte legate de viitorul tău!

Pentru alte detalii sau informații suplimentare te rog să ne contactezi la telefonul 0722371892, de luni până vineri în intervalul 09.00-19.00 și sâmbătă între 11:00-15:00.