Programul Clarity 2018-07-25T09:27:00+00:00

Afla cum sa iei deciziile corecte legate de divortul tau – Programul Clarity

Perioada divortului poate fi deosebit de dificila, toate schimbarile survenite aduc multa confuzie in viata persoanelor afectate de divort.

Claritatea este cea care iti lipseste pentru a fi capabil sa raspunzi limpede la intrebarile pe care ti le adresezi de multa vreme:

Oare divortul este singura solutie la situatia ta sau poate ca exista si alta solutie la care inca nu te-ai gandit?

De unde să incepi? Cum sa te asiguri ca iei decizii corecte atat pentru tine cat si pentru copiii tai si restul familiei?

Programul Clarity poate fi vazut ca un observator al divortului, care te ghideaza in drumul tau decizional, astfel incat alegerile tale sa fie constiente, asumate si corecte

Programul Clarity se desfasoara pe parcursul a 4 saptamani si cuprinde sesiuni ghidate de coaching, care ajuta persoana afectata de divort sa priveasca situatia din exterior, sustinerea grupului de suport precum si informatii si constientizari aduse de workshopul specific.

Coaching-ul este un instrument foarte puternic de dezvoltare personală care te încurajează să îți descatusezi puterea personala și să îți vizualizezi propriul viitor. Prin coaching ajungi la constientizari semnificative si rapide asupra aspectelor importante din viața ta, iar deciziile devin foarte usor de luat.

In acest program sunt incluse:

Pe parcursul celor 4 sedinte de coaching saptamanale vei lucra pe povestea ta, vei intelege care sunt alegerile cele mai potrivite la situatia ta si vei avea puterea sa iei o decizie finala fara grija remuscarilor ulterioare.

Intalnirile cu Grupul de Suport te vor ajuta sa-ti privesti povestea si dintr-o alta perspectiva si vei afla si alte povesti similare cu a ta.

Workshop-ul este un instrument de informare si constientizare in care-ti vei lucra propriile limitari si credinte care te mentin blocat intr-o zona de confuzie si indecizie.

Costul intregului program este de 400 de euro si dureaza 4 saptamani.

Programul Clarity te ajuta sa iei deciziile corecte legata de divortul tau!

Pentru alte detalii sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la telefonul 0722371892, de luni pana vineri in intervalul 09.00-19.00 si sambata intre 11:00-15:00.