Program “NEW IMAGE” 2017-11-27T15:02:38+00:00

Dupa un divort simți că nu te mai placi, că ai vrea o schimbare, că viața ta poate fi mai bună. Dar nu știi de unde să incepi?

Imaginea se poate schimba atat de la exterior, cat si de la interior. Programul “NEW IMAGE” combina aceste doua schimbari, pentru o imagine noua, asa cum ti-o doresti.

Pentru că doar acordându-ți tu respectul, iubirea și îngrijirea pe care le meriți le vei da și celorlalți semnalul că ești o persoană valoroasă.

A. Schimbarea de la interior este facilitata prin procesul de coaching.

Coaching-ul este un instrument foarte puternic de dezvoltare personală care te încurajează să îți descatusezi puterea personala și să îți creezi propriul viitor.

Prin coaching reușești să aduci schimbări semnificative aspectelor importante din viața ta:

 • Folosirea maximă a propriului potențial
 • Eliminarea anxietăților, fricilor și barierelor din viața ta
 • Găsirea echilibrului între carieră și viața personala
 • Obținerea de claritate în luarea deciziilor
 • Îmbunătățirea managementului timpului
 • Creșterea satisfacței personale și profesionale

În fiecare ședință de coaching îți crești încrederea în tine, descoperi care-ți sunt atuu-rile, adopți o atitudine de succes și te pregatești să prezinți în exterior o nouă imagine a ta, acea parte minunată și valoroasă, pe care nu ai știut cum să o prezinți până acum lumii.

B Imaginea la exterior 

Imaginea este importantă. Este prima ta carte de vizită. Modul în care te prezinți în fața celorlalți influențează atitudinea acestora față de tine și nu numai. Imaginea contează, imaginea îți crește încrederea în tine, îți schimbă atitudinea și te ajută să fii așa cum îți dorești în toate aspectele vieții.

Este momentul să te redescoperi!

Consilierul îți va aprecia punctele forte şi îți va susține obiectivele, te va ghida, sfătui şi modela pentru a obţine o imagine personală si perofesională care transmite încredere, profesionalism şi, cu siguranță, succes!

 

1. Consiliere Stil Personal 

 • Analiza fizionomiei Descoperim ce tip de coafură, culoare de păr și make-up ți se potrivesc, în funcție de forma feței și nuanța pielii.
 • Analiza siluetei În funcție de forma corpului descoperim cum să alegi croielile potrivite, cum să aplici trucurile stilistice pentru a-ţi flata silueta și pentru a-ți îmbrățișa feminitatea.
 • Identificarea stilului vestimentar potrivit Stilul vestimentar trebuie să te definească și să îi facă pe ceilalți să te înțeleagă, fără să fie nevoie să spui prea multe cuvinte. În funcție de ce predomină în garderoba ta, de personalitate, gusturi și tendințe vom creiona stilul vestimentar care te reprezintă.

2. Consiliere Social Media

 • Analiza profilului pe rețelele de socializare Analiza conținutului de pe paginile personale (fotografii, postări, share-uri, video-uri).
 • Îmbunătățirea profilului de Facebook Reorganizarea conținutului paginii personale (fotografii, postări, share-uri, video-uri).
 • Editare fotografii Editarea fotografiilor înainte de a fi postate (claritate, luminozitate, eliminare imperfecțiuni etc.)
 • Suport pentru postări Ce postăm? La ce oră avem cea mai mare vizibilitate? La ce interval trebuie să postăm? Serviciu de copywriting: transpunerea ideilor și gândurilor în mesaje potrivite.

Programul “NEW IMAGE” combina coaching-ul cu consilierea pentru stil personal si consilierea social media, pentru a obtine cea mai buna varianta a ta in doar 4 saptamani!

In acest pachet sunt incluse:

 • 2 ședinte individuale de life coaching (la cbinet, pe skype sau telefonic)
 • 2 sedinte individuale de Consiliere Stil Personal
 • 2 sedinte individuale de Consiliere Social Media

Costul intregului program de 4 saptamani este de 400 de euro. Pentru plata anticipata a intregului program beneficiezi de un discount de 10%.

Fii gata să investești în tine si să devii cea mai bună variantă a ta!

Programul “NEW IMAGE” te ajuta! 

Pentru alte detalii sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la telefonul 0770403924, de luni pana vineri in intervalul 09.00-21.00 si sambata intre 11:00-15:00.