PACHET NEW IMAGE 2017-08-14T21:34:18+00:00

„Succesul constă în a te plăcea pe tine însuți, a-ți plăcea ceea ce faci și cum faci acel lucru.” (Maya Angelou)

De multe ori simți că nu te mai placi, că ai vrea o schimbare, că viața ta poate fi mai bună. Dar nu știi de unde să âncepi?

Schimbarea poate fi facută atât la exterior, prin abordarea unor noi haine, coafuri sau machiaj cât și la interior prin schimbarea atitudinii și a felului în care alegi să te privești pe tine însuți.

Pentru că doar acordându-ți tu respectul, iubirea și îngrijirea pe care le meriți le vei da și celorlalți semnalul că ești o persoană valoroasă.

Coaching-ul te ajută să realizezi imediat schimbarea în interiorul tău! Coaching-ul este un instrument foarte puternic de dezvoltare personală care te încurajează să îți asumi responsabilitatea vieții tale prezente și să îți creezi propriul viitor.

Prin coaching reușești să aduci schimbări semnificaive și definitive aspectelor importante din viața ta:

 • Folosirea maximă a propriului potențial
 • Găsirea echilibrului între carieră și viața de familie
 • Obținerea de claritate în luarea deciziilor
 • Îmbunătățirea managementului timpului
 • Eliminarea anxietăților, fricilor și barierelor din viața ta
 • Cresșerea satisfactței personale și profesionale

În fiecare ședință de coaching îți crești încrederea în tine, descoperi care-ți sunt atuu-rile, adopți o atitudine de succes și te pregatești să prezinți în exterior o nouă imagine a ta, acea parte minunată și valoroasă, pe care nu ai știut cum să o prezinți până acum lumii.

Imagine personală

Imaginea unei femei este importantă. Este prima ta carte de vizită. Modul în care te prezinți în fața celorlalți influențează atitudinea acestora față de tine și nu numai.

Imaginea contează, imaginea îți crește încrederea în tine, îți schimbă atitudinea și te ajută să fii așa cum îți dorești în toate aspectele vieții.

Uneori, femeia uită că fericirea se află în propriile sale mâini. Sprijinită și îndrumată, ea poate regăsi propriul stil de a păși mai departe, fie că poartă tocuri sau teniși.

Ești pregătită să îmbrățișezi schimbarea?

Este momentul să te redescoperi!

Consilierul îți va aprecia punctele forte şi îți va susține obiectivele, te va ghida, sfătui şi modela pentru a obţine o imagine personală si perofesională, care transmite încredere, profesionalism şi, cu siguranță, succes!

Te va ajuta să îți cristalizezi și să îți actualizezi imaginea, în funcție de dorințele tale.

Vei reuși să îți armonizezi și să comunici eficient, în toate mediile, reputația pe care ți-o dorești și vei evidenția atuurile cu care ești înzestrată.

Fii pregătită de o nouă schimbare, schimbare ce îți va da o stare de bine, mai mult entuziasm, încredere în sine și o atitudine pozitivă, toate acestea pentru a te simți împlinită.

Toate aceste transformări vor face din tine o femeie încrezătoare, vor fi remarcate și de cei din jurul tău, astfel că îţi vei crește valoarea percepută în mintea celor care intră în contact cu tine, valoare aliniată în mediul online și offline, după cum urmează:

 1. Consiliere Social Media
 • Analiza profilului pe rețelele de socializare

Analiza conținutului de pe paginile personale
(fotografii, postări, share-uri, video-uri).

 • Îmbunătățirea profilului de Facebook

În funcție de obiectiv, reorganizăm conținutul paginii personale
(fotografii, postări, share-uri, video-uri).

 • Editare fotografii

Editarea fotografiilor înainte de a fi postate: claritate, luminozitate, eliminare imperfecțiuni etc.

 • Suport pentru postări

Ce postăm? La ce oră avem cea mai mare vizibilitate? La ce interval trebuie să postăm? 

Serviciu de copywriting: transpunerea ideilor și gândurilor în mesaje potrivite.

 1. Consiliere Stil Personal 
 • Analiza fizionomiei

Descoperim ce tip de coafură, culoare de păr și make-up ți se potrivesc, în funcție de forma feței și nuanța pielii.

 • Analiza siluetei

În funcție de forma corpului descoperim cum să alegi croielile potrivite, cum să aplici trucurile stilistice pentru a-ţi flata silueta și pentru a-ți îmbrățișa feminitatea.

 • Identificarea stilului vestimentar potrivit

Stilul vestimentar trebuie să te definească și să îi facă pe ceilalți să te înțeleagă, fără să fie nevoie să spui prea multe cuvinte.

În funcție de ce predomină în garderoba ta, de personalitate, gusturi și tendințe vom creiona stilul vestimentar care te reprezintă. 

 • Personal Shopping

Sesiunea de shopping alături de un consilier este o experință eficientă pentru cele care nu se pot decide la cumpărături, care cumpără excesiv și la întâmplare și nu poartă tot ceea ce achiziționează.. Vei avea parte de o sesiune de shopping asistată și adaptată bugetului personal, în care vei achiziționa doar ceea ce te avantajează

In acest pachet ai incluse:

 • 3 ședinte de life coaching de 60 de minute cu Dr. Gabriela Saulea
 • Consiliere Social Media
 • Consiliere Stil Personal

 

Costul intregului program de 4 saptamani este de 599 de euro, cu plata in 2 transe de cate 299 de euro la inceputul si la sfarsitul programului.

 

Pentru plata anticipata a intregului program beneficiezi de un discount de 15%.

 

Profită de Pachetul Silver – New Image și începe să investești în tine.

Fii gată să devii cea mai bună variantă a ta!

Pentru alte detalii sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la telefonul 0770403924, de luni pana vineri in intervalul 09.00-21.00 si sambata intre 11:00-15:00.