Programul NEW START 12
De la confuzia divorțului la claritate și echilibru în 12 pași 

Divorțul vine a pachet cu multe schimbări și suferință.

Divorțul este un eveniment deosebit de traumatizant, considerându-se al doilea motiv de stres puternic, după decesul unei persoane dragi.

Ne despărțim de partenerul nostru de o viață, dar în același timp ne desprindem de familia reunită, ne schimbăm brusc obiceiurile și locuința.

Ajungem să împărțim atât lucrurile, cât și prietenii comuni, amintirile frumoase și timpul petrecut cu proprii copii.

Toate aceste schimbări distrug zona noastră de confort, și asta vine la pachet cu multă suferință.

În această perioada ne simțim fără energie, fără puterea de a ne concentra și ne simțim incapabili să facem față sarcinilor zilnice.

S-a dovedit că divorțul declanșează o furtună emoțională, astfel încât în perioada imediată despărțirii, emoțiile noastre ocupă 85% din energia noastră.

Suntem asaltați încontinuu de valuri de stări emoționale negative, cum ar fi furia, gelozia, frustrarea, învinovățirea, tristețea, depresia și multe altele.

Procesul de revenire după divorț este dificil fără susținere.

Divorțul poate fi străbătut mult mai ușor cu ajutorul unor programe special create, astfel încât să te ajute să treci mai rapid și mai sigur peste această criză.

Programul  NEW START 12 este programul cu ajutorul căruia obţii puterea de a traversa criza divorțului cu mintea limpede, fără amplificarea emoţiilor negative.

Cu ajutorul Programului NEW START 12:

  • Îți crești încrederea în tine și poți să iei cele mai bune decizii
  • Treci mai ușor prin durerea pricinuită de divorț
  • Îți reiei puterea și viața în mâinile tale
  • Rezolvi cu mai multă ușurință aspectele administrative și legale
  • Comunici mai bine cu fostul partener pentru parenting
  • Traversezi cu mai multă ușurință perioada de tranziție de la cuplu la single

Programul NEW START 12 se personalizează și se integrează fiecarui caz în parte!

Rolul lui este să te conducă pas cu pas prin etapele de recuperare, să te ajute să înțelegi în ce constă procesul tău de revenire, să te susțină în momentele mai dificile, să te urmărească și să te ghideze către punctul final al călătoriei tale, echilibrul tău.

Prin Programul NEW START 12 reușeșți să conștientizezi cu claritate noua realitate, să accepți situația indiferent de rezolvarea ei, să-ți reiei puterea asupra vieții tale și să începi să acționezi în direcția pe care o dorești tu.

Programul NEW START 12 se desfășoară în 12 pași săptămânali și presupune următoarele:

Programul NEW START 12 va face o diferență majoră în calitatea vieții tale și îți va aduce garantat un câștig de multe luni, sau chiar ani de viața armonioasă și fericită!

Pentru alte detalii sau informații suplimentare te rog să mă contactezi pe adresa de mail guide@divorcejourney.ro sau la telefonul 0722 371 892.

Pot să te ajut să treci mai ușor prin procesul de schimbare, să reduci suferința și să-ți regăsești echilibrul și fericirea!”

Gabriela

Coach Divorce Journey