Cum treci de la confuzia divortului la claritate si echilibru in 12 pasi – programul NEW START 12

Divortul este un eveniment deosebit de traumatizant in viata unei persoane, considerandu-se al doilea motiv de stres puternic dupa moartea unei persoane apropiate, iar revenirea dupa divort este adesea anevioasa.

Divortul vine cu multe schimbari, nu doar ne despartim de partenerul nostru de viata, dar in acelasi timp ne desprindem de familia reunita, de prietenii comuni, de amintirile frumoase, ne schimbam brusc obiceiurile, locuinta si impartim atat lucrurile cat si timpul petrecut cu proprii copii.

Toate aceste schimbari implica smulgerea din zona noastra de confort cu multa suferinta, iar creierul nostru nu mai face fata la activitatile zilnice si la nevoile de la serviciu, la concentrarea bazala de care avem nevoie.

S-a dovedit ca divortul declanseaza o furtuna emotionala, astfel incat in perioada imediata despartirii, emotiile noastre ocupa 85% din energia noastra.

Nu e de mirare ca in aceasta perioada ne simtim fara energie, fara puterea de a ne concentra si ne simtim incapabili sa facem fata sarcinilor zilnice.

In plus suntem asaltati incontinuu de valuri de stari emotionale negative cum ar si furia, gelozia, frustrarea, invinovatirea, depresia si multe altele.

Procesul de revenire dupa divort poate fi foarte dificil. Indiferent de conjunctura divortului, aceasta trauma are perioade care trebuie traversate si traite pentru a putea ajunge la finalul calatoriei intreg si vindecat.

Ne vom confrunta cu asa numita perioada de doliu cu cele 5 etape (negare, furie, negociere, depresie si in final acceptare). Abia dupa doliu urmeaza perioada de vindecare si echilibrare, in care redescoperim cine suntem si cum arata o viata fericita in noile circumstante.

Unii incearca sa scurtcircuiteze aceste etape aruncandu-se in diverse adictii (alcool, mancat in exces, munca peste program, etc) sau relatii complicate, care sa le distraga atentia de la durerea lor. Din pacate aceste strategii nu au functionat niciodata, rezultatul fiind o vindecare si mai dificila, de multe ori cu sechele pe toata viata. Altii spera ca sustinerea prietenilor si a familiei va fi suficienta, uitand ca si acestia sunt deopotriva afectati de situatia nou aparuta.

Divortul poate fi strabatut mult mai ușor cu ajutorul unor specialisti si a unor programe special create, astfel incat sa te ajute să treci cu bine peste acest eveniment.

Programul  NEW START 12 este programul cu ajutorul caruia obţii, in cel mai scurt timp, puterea de a traversa divortul cu mintea limpede, fara amplificarea emoţiilor negative.

Vrei sa poţi lua decizii raţionale pentru tine şi viitorul tău si sa poti sa incepi in cel mai scurt timp o noua viata, echilibrata, dupa divort?

Cu ajutorul programului NEW START 12 reușești garantat să:

 • Îți crești încrederea în tine
 • Treci mai ușor prin durerea pricinuită de divorț
 • Iti reiei puterea si viata in mainile tale
 • Rezolvi cu mai multa usurinta aspectele administrative și legale
 • Comunici mai bine cu fostul partener pentru a stabili regulile de parenting
 • Traversezi cu mai multa ușurință perioada de tranziție de la cuplu la single

Programul NEW START 12 se desfășoară în 12 pași săptămânali și presupune urmatoarele:

 • ședințe saptamanale individuale de Divorce Coaching (în cabinet, pe skype sau telefonic)
 • participare nelimitata la ședințele de grup în grupurile de suport după divorț
 • participări nelimitate la workshopurile Divorce Journey
 • acces în grupul privat de facebook Divorce Journey
 • newslettere personalizate cu informații specifice perioadei de după divorț
 • contact permanent cu echipa Divorce Journey pe toată durata programului
Acest program special structurat si integrat pentru fiecare caz in parte va face o diferența majora în calitatea vietii tale și iti va aduce garantat un castig de multe luni sau ani de viața armonioasa!

Rolul lui este sa te conduca pas cu pas prin etapele de recuperare, sa te ajute sa intelegi in ce consta procesul de revenire, sa te sustina in momentele mai dificile, sa te urmareasca si sa te ghideze catre punctul final al calatoriei tale, echilibrul tau post-divort.

Prin Programul New Start 12 reusesti sa constientizezi cu claritate noua situatie, sa accepti situatia indiferent de perspectiva fostului partener, sa-ti reiei puterea asupra vietii tale si sa incepi sa actionezi in directia pe care o doresti tu.

Pentru alte detalii sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi pe adresa de mail guide@divorcejourney.ro sau la telefonul 0722 371 892.

Putem sa te ajutam să treci mai usor prin procesul de divorț, sa scurtezi suferinta si sa-ti regasesti echilbrul si fericirea!