Lansare „New Start 12”

Publicat

Divorce Journey lasează oficial noul program de revenire dupa divort – New Start 12 –
Lansarea va fi pe data de 27 septembrie 2017, La Club Floreasca din Bucuresti si va reuni pe langa specialistii implicati in program si o serie de invitati surpriza!

Programul “New Start 12” este inspirat si adaptat după un program deja lansat în America si care a fost accesat de-a lungul a 10 ani de peste 10.000 de persoane care traversau un divort.

Programul “New Start 12” te ajută să restabilești echilibrul în viața ta atunci când treci printr-un divorț, utilizând ca unealtă principală procesul de coaching.

Prin acest program obții puterea de a privi procesul de divorț cu mintea limpede, focalizată pe rezolvarea problemelor, fără amplificarea emoțiilor negative, astfel încât să poți lua decizii raționale pentru tine și viitorul tău.

Programul “New Start 12” te învată să transformi provocarea divorțului intr-un impuls pentru schimbările din viața ta și te ajută sa-ti creionezi un nou viitor, unul incredibil de bogat și împlinitor.

Programul “New Start 12” este astfel structurat încât se conducă persoana înscrisă pas cu pas, timp de 12 saptamani, către înțelegerea situației nou create de divorț, asumarea și acceptare ei și identificarea direcției către care vrea să pornească în viitor.

Vino miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 19.00, la Clubul Floreasca Bucuresti, pentru a afla mai multe despre programul unic în România, care te ajută să restabilești echilibrul în viața ta dupa un divort.

*Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitație.
**Contactează-ne pentru detalii.

Telefon: +4 0770 403 924
E-mail: guide@divorcejourney.ro

Pentru a fi la curent cu toate workshopurile noastre, te asteptam pe pagina de Facebook.