Divorce Support Group

//Divorce Support Group

Divorce Support Group

Divorce Support Group (Grupul de Sprijin după Divorț)

Divorțul te poate face să te simți ca și cum ai călători pe un drum necunoscut și anevoios.

Grupul de Sprijin după Divorț este special conceput pentru a te ajuta să te conectezi la oameni care trăiesc aceeași experiență cu a ta și a te ghida în călătoria la care ai pornit odată cu separarea care s-a produs în viața ta.

Indiferent unde te afli în procesul divorțului este normal să-ți dorești să nu fii singur și să ai lângă tine oameni care înțeleg prin ce treci și specialiști care să îți arate drumul către revenire.

Dacă te afli în mijlocul procesului de divorț sau ești deja divorțat, dar simți că ești blocat și durerea pe care o resimți este intensă, iar singuratatea te copleșește, îți recomandăm să te alături grupului de sprijin pentru divorț.

Grupul de Sprijin după Divorț te va susține prin experiența altor membri și cu ajutorul specialiștilor Divorce Journey să depășesti perioada dificilă ce vine în viața ta o dată cu pronunțarea cuvântului divorț.

Doar observând, discutând și schimbând perspectivele și comportamentele care nu te mai ajută acum, vei face pași rapizi către vindecarea durerii.

In Grupul de Sprijin după Divorț vei experimenta trăirile tale alături de ale altor persoane aflate în aceeași situație și vei dobândi speranța și entuziasmul că împreună va fi mai ușor să depășești divorțul.

Un Grup de Sprijin după Divorț poate fi linia de salvare pe care o cauți!

Oana-Luciana Cehan este Life Coach și te va sprijini în acest proces prin întâlniri cu teme specifice perioadei de după divorț, întâlniri ce au ca scop înțelegerea, acceptarea, conștientizarea și acțiunea.

Pentru cine este grupul de divorț?

  • pentru orice persoană divorțată care se confruntă cu multitudinea de schimbări specifice perioadei de după divorț
  • pentru orice persoană divorțată care își dorește și se simte pregătită să porneasca către o nouă viață

Acest grup este proiectat pentru a te ajuta să îmbrățișezi o viață plină de posibilități și a te ghida cu pași practici și exemple concrete către un punct în care iți poti crea viața pe care o dorești.

Motto-ul ce ne reprezintă: “Este totul despre tine”.

Ce presupune participarea?

Te vei întâlni cu Grupul de Sprijin după Divorț de două ori pe lună, alături de alte persoane care au trecut printr-un divorț și sunt dornice să depășească acest moment.

Vom anunța temele discuțiilor cu o săptămâna înainte, pe pagina noastră de Facebook.

Locația: Divorce Journey (Strada Constantin Disescu 10A, in zona Piata Victoriei – Gara de Nord)

Începând cu 11.07.2018, miercurea, o data la două săptămâni.

Ora 18:00 − 20:00

*Înscrierea se face la telefon: 0722 371 892 sau pe e-mail: guide@divorcejourney.ro

Pentru a fi la curent cu toate grupurile noastre de suport, te asteptam pe pagina de Facebook.

 

By | 2018-11-01T08:00:58+00:00 October 11th, 2017|Despre tine|0 Comments

Leave A Comment