Divorțul te poate face să te simți ca și cum ai călători pe un drum necunoscut și anevoios.

drumul după divorț

Schimbările create de un divorț, fie că este dorit, fie că nu, sunt multiple si dificile:

 • Relația cu fostul partener pare imposibilă, iar interacțiunile cu acesta sunt un motiv în plus de durere sau frustrare;

 • Copiii au nevoie de sprijin emoțional și vor să înteleagă ce se întâmplă;

 • Unii prieteni se împart in tabere, alții se retrag complet din peisaj;

 • Familia extinsă se desparte, iar rudele tale apropiate nu mai știu cum să reacționeze;

 • Stigmatul social te face să ascunzi realitatea față de colegii de la serviciu;

 • Te simți coplesit/ă de emoții și ai un sentiment puternic de nedreptate;

 • Singurătatea și izolarea fac ca procesul de revenire după divorț să devină și mai dificil.

 

copleșit după divorț

Indiferent unde te afli în procesul divorțului, nu-ți mai dorești să fii singur. 

Vrei să ai lângă tine oameni care înțeleg prin ce treci și specialiști care să îți arate drumul către revenire.

Acest program săptămânal este special conceput pentru tine!

Te ajută să te conectezi la oameni care trăiesc aceeași experiență a divorțului și te ghidează în călătoria în care ai pornit.

Participând la grupurile de sprijin, te vei simți susținut atît prin împărtășirea experienței cu ceilalți membri, cât și prin suportul oferit de specialiști (coach, psiholog, avocat, etc).

Doar observând, discutând și schimbând perspectiva și comportamentele care nu te mai ajută astăzi, vei face pași rapizi către vindecarea durerii și preluarea controlului vieții tale.

Dacă ești părinte, experiența discutată cu ceilalți membri și informațiile din Ghidul de Parenting după Divorț, vor asigura o relaționare mai bună cu fostul partener, pentru binele copiilor tăi.

copil trist după divorț

O atenție specială va fi acordată aspectelor de sănătate, care-ți pot afecta viața în această perioadă turbulentă, și a metodelor de prevenire sau depășire a depresiei post-divorț.

Gabriela Saulea, fondatoarea Divorce Journey, este medic și coach, iar prin experiența personală a unui divorț, precum și prin expertiza acumulată cu sute de cazuri de divorțuri în ultimii ani, te va sprijini si pe tine în acest proces.

Gabriela Saulea

Pentru cine este Grupul de Sprijin după Divorț?

 • pentru orice persoană care se confruntă cu schimbările perioadei de după divorț;
 • pentru cei care au fost împinși către divorț de către perioada pandemiei;
 • pentru orice persoană care traversează acum un divorț și caută suport emoțional;
 • pentru orice persoană care se confruntă cu amenințarea unui divorț și caută răspunsuri;
 • pentru orice persoană care dorește să-și împărtășească emoțiile și provocările într-un mediu sigur, prietenos, înconjurat de persoane aflate în aceeași situație;
 • pentru orice persoană care își dorește o viață nouă dupa divorț.

Ce presupune participarea?

Vei participa la întâlniri săptămânale pe o perioadă de 3 luni, în care vom avea grijă de nevoile tale de revenire și socializare.

Temele urmează o secvență specifică, în 12 pași special studiați și testați, pentru susținerea în perioada unei schimbări majore, cum este divorțul.

Scopul acestor teme este conștientizarea, înțelegerea, acceptarea și acțiunea care urmează schimbării.

În plus, vei face parte dintr-o comunitate care trăiește aceeași experiență cu a ta, și de aceea te ințelege fără să te judece. La final vei avea și un grup nou de prieteni.

Astfel, în cel mai scurt timp posibil, vei fi perfect capabil/ă să-ți reiei controlul asupra noii tale situații, să te bucuri de liniște sufletească și de o nouă viață mai fericită și mai împlinită!

grup divorț

Grupul este format din 8-10 participanți.
Sesiunile de coaching de grup au loc săptămânal pe zoom și durează aproximativ 2 ore.
Sesiunile de coaching unu la unu lunare sunt menite să evalueze evoluția fiecărui participant, au loc tot pe zoom si dureaza aproximativ o ora.
Grupul de whatsapp este activ pe perioada celor 3 luni și monitorizează zilnic progresul sau situațiile speciale ale participanților.

Taxă de participare:  1000 lei/lună (la începutul fiecărui modul lunar)

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre aceste grupuri, înscrie-te în formularul de mai jos și vei fi contactat telefonic cât de curând

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 404 "Nu am găsit"][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

*Poti sa ne lasi un mesaj pe e-mail guide@divorcejourney.ro cu numarul tău de telefon si o scurtă descriere a situației tale actuale si vei primi o evaluare telefonică gratuită de 20 de minute, pentru a determina dacă Grupul de Suport după Divorț este potrivit nevoilor tale.

Te asteptăm cu drag,

Echipa Divorce Journey