Divorce Journey 2017-07-19T12:31:48+00:00

Programul Divorce Journey are misiunea de a susține și a ghida persoanele care au trecut printr-un divorț cu informații și servicii specifice, care adresează principalele domenii ale vieții impactate de un divorț: emoțional, parental, social, finaciar/administrativ sau juridic.

Divorce Journey compară perioada de revenire de după divorț cu o calatorie în trei etape: HOPE, HEALING, HAPPINESS

HOPE descrie perioada critică imediat după divorț, caracterizată prin emoții intense, confuzie și pierdera speranței. În această perioadă sunt rezolvate demersurile judiciare, financiare, de partaj și de parenting. Această perioadă este deosebit de dificilă, deoarece sentimentele sunt la cote maxime și în același timp se cere simț practic și rațiune pentru rezolvarea cu calm a tuturor acestor schimbări.

HEALING se referă la perioada de acalmie de după etapa critică, sentimentele s-au mai estompat, viața a intrat pe fagașul normal, dar lipsește bucuria vieții, parcă nu ne recunoaștem în rolul în care am intrat, am vrea să ne redescoperim pasiunile care ne entuziasmau.

HAPPINESS Dacă ai depașit haosul din perioada imediată de dupa divorț și ai străbătut pașii de vindecare și regăsire, acum probabil că ești gata să începi o nouă viață, mai fericită și îmbogățită cu o experiență.

Divorce Journey te însoțește și în această etapă prin programe de socializare, tabere, cluburi. Înregistrează-te și găsește ofertele noastre.

HOPE

AI DIVORȚAT DE CURÂND ȘI ÎN VIAȚA TA E HAOS? ȚI-AI PIERDUT SPERANȚA CĂ LUCRURILE VOR MAI FI VREODATĂ LA FEL?

Divorțul aduce multe schimbări pe toate planurile vieții și la început te poți simți copleșită de multitudinea de schimbări.

Înscrie-te la newsletter-ul Divorce Journey și citește sfaturile psihologice, legale, de parenting sau de lifestyle ale specialiștilor noștri sau solicită o consultație juridică, psihologică sau de coaching.

HEALING

VREI SĂ TE REGĂSEȘTI DUPĂ O PERIOADĂ DIFICILĂ? AI NEVOIE DE SUPORT PENTRU A-ȚI VINDECA RĂNILE?

Când lucrurile s-au mai ordonat în viața ta de după divorț ai nevoie să te regăsești pe tine, cea/cel autentic/ă.

Înscrie-te în comunitatea Divorce Journey și solicită consultații individuale de coaching, sănătate și lifestyle, sau participă la întâlnirile de grup cu alte persoane în aceeași situație ca și tine.

HAPPINESS

EȘTI PREGĂTIT/Ă SĂ ÎNCEPI O VIAȚĂ NOUĂ, ÎMPLINIT/Ă ȘI FERICIT/Ă?

Dacă ai depașit haosul de după divorț și ai străbătut pașii de vindecare și regăsire, acum probabil că ești gata să începi o viață nouă, mai fericit/ă și mai împlinit/ă.

Divorce Journey te însoțește și în această etapă prin programe de socializare, tabere, cluburi. Înscrie-te și găsește ofertele noastre.