Divorce Journey

Divorce Journey are misiunea de a susține și a ghida persoanele care traversează un divorț cu informații și servicii specifice principalelor domenii ale vieții impactate de divorț: emoțional, parental, social sau juridic.

Divorce Journey compară perioada de revenire de după divorț cu o calatorie de regasire în trei etape:

HOPE

AI DIVORȚAT DE CURÂND ȘI ÎN VIAȚA TA E HAOS? ȚI-AI PIERDUT SPERANȚA CĂ LUCRURILE VOR MAI FI VREODATĂ LA FEL?

Divorțul aduce multe schimbări pe toate planurile vieții și la început te poți simți copleșită de multitudinea de schimbări.

Înscrie-te la newsletter-ul Divorce Journey și citește sfaturile psihologice, legale, de parenting sau de lifestyle ale specialiștilor noștri sau solicită o consultație juridică, psihologică sau de coaching.

HEALING

VREI SĂ TE REGĂSEȘTI DUPĂ O PERIOADĂ DIFICILĂ? AI NEVOIE DE SUPORT PENTRU A-ȚI VINDECA RĂNILE?

Când lucrurile s-au mai ordonat în viața ta de după divorț ai nevoie să te regăsești pe tine, cea/cel autentic/ă.
Înscrie-te în comunitatea Divorce Journey și solicită consultații individuale de coaching, sănătate și lifestyle, sau participă la întâlnirile de grup cu alte persoane în aceeași situație ca și tine.

HAPPINESS

EȘTI PREGĂTIT/Ă SĂ ÎNCEPI O VIAȚĂ NOUĂ, ÎMPLINIT/Ă ȘI FERICIT/Ă?

Dacă ai depașit haosul de după divorț și ai străbătut pașii de vindecare și regăsire, acum probabil că ești gata să începi o viață nouă, mai fericit/ă și mai împlinit/ă.

Divorce Journey te însoțește și în această etapă prin programe de socializare, tabere, cluburi. Înscrie-te și găsește ofertele noastre.

 

Vrei să afli mai multe despre cum te putem susține la divorț?