Dezbatere: Relații după divorț

Publicat

Dezbatere: Relații după divorț

Inscrie-te acum la telefon: 0770.403.924 sau pe e-mail: guide@divorcejourney.ro la dezbaterea anului! 

Divorțul este doar sfârșitul unei relații, nu sfârșitul vieții noastre amoroase sau de cuplu. Chiar dacă vei spune că după un divorț viața își pierde semnificația cunoscută, că nimic nu mai poate fi la fel, noi îți vom arăta că o singură relație, indiferent cât de bună sau specială ar fi fost, nu poate să definească viața unui om.
Tu vei spune că te-ai convins că relațiile nu sunt garantate, oricât efort ai pune în ele, noi însă îți vom arăta că nu de efort este nevoie, ci de o nouă cunoaștere – la care acum ai acces – și care-ți va asigura o relație așa cum ți-ai visat întotdeauna.” – Gabriela Saulea

Am trecut printr-un divorț. După 14 ani de relație/căsnicie, habar nu am avut ce trebuie să fac pentru a trece peste. Eram singur, fără nicio idee legată de ce trebuie să fac sau de ceea ce urmează. Credeam că nu vor mai apărea și alte relații. Timpul m-a contrazis. Acum, dacă privesc în urmă, realizez că lipsa de informație utilă m-a ținut pe loc. Da. Exact asta s-a întâmplat – nu am știut! De aici a început călătoria spre cunoaștere. Acum, după ani de zile de studiu, o spun ferm – divorțul este doar o filă de viață. Poate nu este cea mai bună filă, însă poate fi depășit. Iar procesul nu trebuie să fie unul de lungă durată. Vă aștept să discutăm despre asta.” – Andrei Vulpescu

Dezbatem cu argumente pro și contra, miercuri, 22 noiembrie, la Dialogue Social Bar (Bd. Hristo Botev, nr.1) cele mai întâlnite 3 mituri ale relațiilor:

Toți bărbații buni sunt luați !
Iar dacă nu sunt luați, își doresc relații cu femei mai tinere. Cine credeți că susține acest mit și cine credeți că va contraataca?

Toate femeile vor căsătorie și copii !
“Așa sunt crescute, asta este presiunea socială, presiunea familiei, la care cedează toate femeile.” Voi ce credeți? Veți avea ocazia să vă argumentați și voi părerea după “ping-pong-ul” cu replici savuroase al celor doi.

Bărbații nu vor relații serioase, vor doar sex !
Intuitiv de spus cine îl susține și cine nu :), dar garantăm că va fi o seară care ne va surprinde pe toți.

Ne vedem miercuri și decidem împreună care sunt miturile pe care le vom demonta pentru ca relațiile după divorț să fie unele reușite.

Locația: Dialogue Social Bar (Bd. Hristo Botev, nr.1)

Ora 19:00 − 22:00

*Taxă de participare: 50 RON

*Înscrierea se face la telefon: 0770.403.924 sau pe e-mail: guide@divorcejourney.ro

Pentru a fi la curent cu toate workshopurile noastre, te asteptam pe pagina de Facebook.