Dacă ai întreba un avocat

Publicat
avocat

Perioada divorțului poate fi depășită mult mai ușor dacă ai alături specialiști care te susțin.

După cum știi, eu mă ocup în cadrul programului Divorce Journey de susținerea persoanelor care se confruntă cu un divorț.

Am cunoscut în ultimii 5 ani sute de persoane care fie traversau un divorț, fie se pregăteau pentru el, fie încercau din răsputeri să-l evite.

Am scris numeroase articole atât pe site, cât și pe pagina de facebook despre ce implică un divorț, care sunt pașii de revenire, ce e bine să facem și ce e mai bine să evităm.

O componentă importantă, deși nu singura de luat în calcul, este cea legală.

Și aici am descoperit că lumea nu știe cum e mai bine să facă, care e diferența dintre un divorț în instanță sau unul la notar, cu copii sau fără, in țară sau în străinătate.

Dacă mai punem la socoteală partajul, custodia copiilor, pensia de întreținere și alte aspecte legislative, deja lucrurile se complică și mai mult.

De aceea aș vrea să vin în ajutorul tău și să fac o serie de interviuri cu specialiștii cu care lucrez în cadrul programului Divorce Journey.

Prima mea invitată este avocat Nora Drulea, specializată pe dreptul familiei.

Pentru a-ți răspunde cel mai bine la provocările pe care le ai, te invit să-mi dai un mail la guide@divorcejourney.ro, cu întrebările pe care poate le ai legate de aspectele juridice ale unui divorț.

În dialogul pe care-l voi filma cu avocat Nora Drulea săptpămâna viitoare, voi aborda fiecare întrebare primită, astfel încât să fie de ajutor pentru toată lumea cu ce are de făcut mai departe.

Aștept cu interes întrebările tale despre aspectele legale ale unui divorț și voi reveni în curând cu un mail cu primul interviu.

P.S. Ce specialiști ai vrea să invit în viitor la interviurile despre divorț și revenirea după despărțire?