Cum m-a ajutat programul NEW START 12

Publicat

Când am început programul de revenire după divorț in 12 pasi, mă simțeam abandonată în urma despărțirii, singură, fără să înțeleg unde s-a evaporat iubirea din 7 ani de relație.

Este greu să te trezeșți după atâta timp într-o casă goală, fără sprijinul cu care erai obișnuită, să iei singură toate deciziile și totodată să fii nevoită să te explici pentru decizia luată cu privire la divorț.

Deși noi am avut o despărțire amiabilă, trauma din sufletul meu îmi întuneca gândirea, atât la serviciu, cât și în viață personală.

Recunosc că la început am fost deschisă să încep programul dorind să primesc atenție și afecțiune de la un strain, decât să îi împovărez pe cei dragi.

După prima ședință am înțeles că acest program nu seamănă cu cele urmate în trecut la psiholog, unde doar m-am simțit ascultată. Aici am primit întrebări și teme pentru acasă, am avut momente de Ahaa, am trecut prin conștientizări și am dat alte înțelesuri unor lucruri pe care le credeam adevărate.

Atunci am realizat că practic eram atașată de obișnuințe, de zona mea de confort.

Prin acest program am învățat să prioritizez, să aleg ce este mai important pentru mine ca om, ca făptură spirituală, dar și ca profesionist în activitatea mea frumoasă și special de însoțitoare de zbor.

Programul New Start 12 m-a ajutat să înțeleg care-mi sunt valorile, care-mi sunt prioritățile și cel mai important, m-a învățat că nu trebuie să depind emoțional de nimeni.

Sunt extrem de recunoscătoare programului Divorce Journey pentru că am redevenit EU cea dinainte – vorbăreață, plină de viață, gălăgioasă – mi-am regăsit identitatea!

De asemenea, chiar dacă vrem să recunoaștem sau nu, uităm să fim fericiți din dorința de a ne mulțumi partenerii, acum știu că dacă eu nu sunt fericită, nu am cum să-i bucur nici pe ceilalți.

În meseria mea transmit zilnic acest mesaj “în situație de criză, salvează-te pe tine prima dată, pentru ca apoi să salvezi…o lume întreagă!” mesaj care se potrivește perfect și în revenirea de după divorț!

Elena Alina Georgescu, Senior Cabin Crew Member, FlyDubai