Cristina Cioran

Publicat

1. Ce înseamnă independența feminină?

Independenta feminina este foarte importanta, desi inca traim intr-o societate in care femeile isi doresc sa depinda de barbat, inca se promoveaza ideea de capul familiei, desi de multe ori femeile tin familia in picioare si asta nu pentru ca isi doresc, ci pentru ca asa s-a nimerit sau salariul mai mare este al ei, dar si programul mai incarcat.

2. Exista si dezavantaje care apar odată cu aceasta independența?

Cred ca dezavantajele vin cu masculinizarea femeii. Dezavantajata este familia dar mai ales femeia atunci cand prefera sa fie si barbat. A fi femeie puternica si independenta nu inseamna a te transforma in masculul familiei, nu inseamna ca trebuie sa ti se ingroasa vocea si sa dai ordine barbatului tau. Feminitatea nu trebuie sa se piarda, puternica nu inseamna ca nu poti avea si momente de vulnerabilitate.

3. Ce prefera bărbații? O femeie puternica sau una vulnerabila?

Barbatii cred ca prefera o femeie puternica plina de feminitate cu momente de vulnerabilitate. Ne cuplam pentru ca avem nevoie unul de altul. Ea are nevoie de mangaieri, vorbe frumoase, imbratisari, sex; el are nevoie de intelegere, vorbe frumoase, grija, zambete, sex. Daca femeia respectiva crede ca nu are nevoie de nimic sau doar de un instrument, cred ca barbatul simte si fuge.

4. Feminism sau feminitate?

Nu cred in feminism. Pantalonii pentru femei nu s-au inventat ca sa suplineasca nevoia din cuplu, ci pentru comoditate. Feminitatea este cea care ne scoate in evidenta frumusetea si cea care atrage oameni in jurul nostru.

5. Care sunt cele mai atrăgătoare lucruri la o femeie pentru un bărbat?

Formele sunt si vor ramane cele mai atragatoare, dar ele sunt completate de un zambet frumos si de o privire cu sens.

6. Care sunt principalele greșeli pe care femeile le fac in relațiile de cuplu?

Daca as stii ce sa nu fac, as trai in armonie :).

Gresala te duce mai departe, te ajuta sa cresti, asa ca o relatie se construieste si cu greseli, desigur ideal ar fi sa fie nerepetate.

7. Care este parerea ta despre divort?

Dificil e cand cei care divorteaza au copii si ii paseaza de la unul la altul sau se santajaza reciproc. Altfel, mi se pare ca un divort iti permite sa o iei de la capat si sa incerci sa fii fericit ca ai doar o viata si ar fi pacat sa nu fie o calatorie frumoasa.

 

Pentru a fi la curent cu toate interviurile pe care urmeaza sa le postam, urmareste-ne pe Facebook