Liftingul buzei superioare (marire permanenta)

Publicat

Liftingul buzei superioare este o procedura prin care aspectul buzelor poate fi imbunatatit cu ajutorul unei interventii chirurgicale. Spre deosebire de solutiile non-invazive (de exemplu, acidul hialuronic injectat in buze), aceasta solutie este una permanenta. Liftingul buzei superioare se recomanda persoanelor:

  • care considera ca liftingul buzei superioare ar putea imbunatati proportiile fetei;
  • care sunt nemultumiti de marimea actuala a buzelor lor;
  • carora li s-a micsorat buza datorita inaintarii in varsta
  • carora buzele se indreapta in mod natural in jos.

Cum se realizeaza liftingul buzei superioare?

In primul rand, ne vom intalni la cabinet pentru a vedea daca aceasta procedura este cea mai potrivita pentru tine si vom determina ce metode voi folosi pentru a duce aceasta interventie la bun sfarsit.

Este posibil sa concluzionam ca o metoda non-invaziva ar fi mai potrivita, sau din contra, ca liftingul buzei superioare ar putea fi combinat cu o metoda non-invaziva pentru rezultate si mai impresionante.

Ulterior, in sala de operatii, voi crea o mica incizie sub nas, apoi voi trage pielea pentru a ridica buza superioara. In cazul in care corectam buzele ce se indreapta natural in jos, inciziile vor fi facute in lateralele gurii, si vor fi foarte mici. Aceasta procedura se realizeaza sub anestezie generala.

Cum ma pregatesc pentru liftingul buzei superioare?

In pregatirea operatiei, va fi nevoie sa:

  • renunti la fumat pentru 6 saptamani inaintea procedurii;
  • eviti sa iei aspirina sau alte medicamente antiinflamatoare;
  • te hidratezi foarte bine.

Care vor fi rezultatele liftingului?

In urma interventiei, zona va fi invinetita si inflamata, si vei simti o senzatie moderata de disconfort pentru 1-2 zile. Este recomandat sa aplici o compresa de gheata peste incizie pentru a inlesni vindecarea si sa iti acorzi niste timp pentru odihna.

Suturile vor fi extrase dupa 4-6 zile, iar activitatile de zi cu zi pot fi continuate dupa aproximativ o saptamana. In primele 10 zile va fi indicat sa urmezi o dieta bazata pe mancaruri usor de masticat, pentru ca nu pune prea multa presiune pe cavitatea bucala, si, implicit, pe buza superioara.

Rezultatele se vor vedea imediat si vor fi permanente.