Povestea mea: Sotul meu, amantul vecinei…

Publicat

„Tocmai ce am citit povestea de viață a unui domn care a divorțat pentru amantă, dar ea nu a mai divorțat.

Și eu am o poveste și am decis că trebuie să o împărtășesc cu voi.

Am fost căsătorită 9 ani și avem 2 copii, în vârstă de 8, respectiv 6 ani.

Eram foarte buni prieteni cu niște vecini de pe scară, fetițele erau de aceeași vârstă (2 saptămâni diferență între ele), în aceeași clasă și bancă la școală (erau la grupa 0 când am divorțat).

Încă de când erau copiii mici am început să mergem împreună în concedii.

Vecina, și prietena mea, dorea tot timpul să fie în centrul atenției, glumea cu toți bărbații din grup (eram 4-5 familii care mergeam în vacanțe), dar nu o băgam prea mult în seamă! Asta doar până în momentul în care m-a anunțat fostul soț că vrea să divorțeze, că își dorea să fie fericit.

În doar o săptămână de când mi-a cerut divorțul am aflat că avea o relație cu vecina de cel puțin un an.

Am fost șocată pentru început, am slăbit vreo 20 kg în 3 luni și am divorțat în 2 săptămâni de când am aflat.

Pe timpul divorțului și de când am aflat motivul pentru care își dorea să divorțăm s-a purtat execrabil, vorbea foarte urât și mă acuza pe mine de lucruri pe care nu le discutaserăm niciodată. Îmi spunea că el a fost nefericit și acum își dorește să fie fericit.

Între timp au divorțat și vecinii, iar amanții s-au mutat împreună.

Din toata povestea asta am reușit să răzbesc! Mi-am schimbat locul de muncă, am avut puterea să mă mut în alt oraș, unde era noul loc de muncă, și am început să-mi revin și să fiu mult mai puternică.

 Partea cea mai proastă din această poveste este că fostul soț și-a abandonat de tot copiii, nu mai vrea să știe nimic de ei, ba mai mult le-a blocat și numerele de telefon, să nu cumva să îl deranjeze.

A trecut aproape un an de când nu și-a vazut copiii, jumatate de an în care am fost în același oraș, la distanță de 5 minute de mers cu mașina. Între timp au fost și zilele de naștere ale copiilor, și Crăciunul și nu a dat niciun semn.

 Și ce pare cel mai tare de neînțeles este că are grija de copilul vecinei mai ceva ca de ai lui, de care de fapt nu are deloc.

O duce la școală, o aduce (pe fiica amantei o crește mama acesteia într-un un alt apartament, pe ea o deranjează), plus alte activități.

Fostul soț al vecinei s-a mutat cu serviciul în altă țară…

 Cum spuneam, am răzbit, iar acum mă simt linițtită și împăcată, dar mai sunt copiii care suferă și întreabă tot timpul de tatăl lor, care nu înteleg de ce nu îi caută, de ce nu le răspunde la telefon (menționez faptul că era un tată foarte atașat de copiii săi).

Asta este povestea mea, spusă în ideea în care poate iau aminte și alții. Să fie atenți ce prieteni (și ce soți 🙂 ) își aleg.”

Această poveste este adevărată. Numele personajelor nu au fost menționate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.

Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititorii noștri, scrieţi-ne pe adresa: guide@divorcejourney.ro sau pe Facebook.